PijanyCzolgista, on 08 March 2017 - 12:59 PM, said:
Tak Klecha,jak bym wyszukał w google to też byś podał linka ,równie dobrze mogłem użyć tego -
https://www.google.p...ygeGbOXwp4wPFM:
Ale jak widać wszędzie są malkontenci i czego by się nie zrobiło to i tak źle,jak takie stare dziady na emeryturze którzy nie mają nic do roboty tylko w oknie siedzieć i nawijkę ciągnąć z sąsiadem z okna obok. Ja wiem lepiej by to wyglądało tak,mam rację(obrazek niżej)? Jak masz czas na rysowanie samodzielne to zrób poradnik. Ale nie! To będzie znowu przerysowane i znowu plagiat,hmmm nie wiem jak tutaj ten problem rozwiązać i znaleźć tyle czasu aby to wszystko ze sobą pogodzić.
Pijany Ty na prawdę nie ogarniasz czy tylko udajesz? Jak się korzysta z nie swojej pracy to się zawsze wstawia link do źródła. Wynika to po prostu z przyzwoitości i szacunku do pracy innego człowieka.
hincul PL, on 08 March 2017 - 01:59 PM, said:
Grom nie chodzi o to,kto co z czego korzysta,ale o czepialstwo,chłop chciał dobrze to jeszcze dostał po uszach,ja bym napisał w prost idź pan w piz... i sam coś zrób a nie wypisywanie madrości.Najlepiej wejść na forum jebnąć posta z dupy i z bani,a co tam jestem kozak ja wiem ze tak najprosciej,ale jak ktos coś zrobi i poswieci swój czas,kto wie moze i rodziny to juz tego nikt nie widzi,wiecej luzu w majtach i miłego dnia.
Dostał po uszach bo się należało. Proszę Cię nie pisz "więcej luzu w majtach", bo jak ktoś kiedyś rąbnie Twoją pracę i będzie podpisywał jak swoją, to ciekawe jak Ty zareagujesz.
Celem wyjaśnienia... Kilka razy zdarzyło się, że ktoś ukradł moją pracę czy mój pomysł i przypisał sobie czerpiąc z tego korzyści (nie zawsze są to korzyści finansowe). Dlatego będę zwalczał wszystkie przejawy takiego zachowania wszędzie gdzie się udzielam. Oczywiście Pijany, Hincul i ktoś tam jeszcze może sprawę bagatelizować, tylko zastanówcie się proszę jaki przykład dajecie innym tutaj na forum jako CC - bierz co chcesz, przypisz sobie i więcej luzu w majtach? No sorry, ale tego akceptować nie będę.
Miłego dnia.