Jump to content


Cant play WoT Xbox One


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Cruiser Abukuma #1 Posted 16 July 2017 - 04:34 PM

    Major

  • Players
  • 13184 battles
  • 12,069
  • [KMD]
  • Member since:
    08-10-2013
everytime i load up wot itll either go to the loading picture screen then crash to home.. or itll crash to home right after i try and load it.

 

Looking For A Clan That Openly Accepts Anime And Was Founded On It?

Then Join The Kuromorimine Mechanized Division, The Largest and Best Anime Clan On Xbox!!

Want More Information? Then PM Myself Right Here On The Forums!!


WG_Inquisitor #2 Posted 16 July 2017 - 04:37 PM

    QA Analyst

  • WG Staff
  • 21 battles
  • 344
  • Member since:
    12-05-2016
Have you tried restarting your console?

Cruiser Abukuma #3 Posted 16 July 2017 - 04:42 PM

    Major

  • Players
  • 13184 battles
  • 12,069
  • [KMD]
  • Member since:
    08-10-2013
i reset my xbox and now i have the ss 404 retail that fails to connect to the game server.. i.e the red x on the main load bar

 

Looking For A Clan That Openly Accepts Anime And Was Founded On It?

Then Join The Kuromorimine Mechanized Division, The Largest and Best Anime Clan On Xbox!!

Want More Information? Then PM Myself Right Here On The Forums!!


Cruiser Abukuma #4 Posted 16 July 2017 - 04:43 PM

    Major

  • Players
  • 13184 battles
  • 12,069
  • [KMD]
  • Member since:
    08-10-2013

View PostWG_Inquisitor, on 16 July 2017 - 12:37 PM, said:

Have you tried restarting your console?

 

refer to above.. also got the E:W3R0P0 error

 

Looking For A Clan That Openly Accepts Anime And Was Founded On It?

Then Join The Kuromorimine Mechanized Division, The Largest and Best Anime Clan On Xbox!!

Want More Information? Then PM Myself Right Here On The Forums!!


iFARM SALT #5 Posted 16 July 2017 - 04:49 PM

    First lieutenant

  • Players
  • 5820 battles
  • 592
  • [-NL-]
  • Member since:
    03-26-2017

View PostWG_Inquisitor, on 16 July 2017 - 04:37 PM, said:

Have you tried restarting your console?

 

Image result for have you tried turning it off and on meme
:D Sorry had to.

WG_Inquisitor #6 Posted 16 July 2017 - 04:53 PM

    QA Analyst

  • WG Staff
  • 21 battles
  • 344
  • Member since:
    12-05-2016

View PostCruiser Abukuma, on 16 July 2017 - 10:43 AM, said:

 

refer to above.. also got the E:W3R0P0 error
Can you try this restart
 

1. Hold the power button for 10 seconds until the kit turns off

2. Unplug the console for about a minute

3. Plug the console back in and turn it on

4. Attempt to launch the game.



Cruiser Abukuma #7 Posted 16 July 2017 - 05:02 PM

    Major

  • Players
  • 13184 battles
  • 12,069
  • [KMD]
  • Member since:
    08-10-2013
will do

 

Looking For A Clan That Openly Accepts Anime And Was Founded On It?

Then Join The Kuromorimine Mechanized Division, The Largest and Best Anime Clan On Xbox!!

Want More Information? Then PM Myself Right Here On The Forums!!


Cruiser Abukuma #8 Posted 16 July 2017 - 05:14 PM

    Major

  • Players
  • 13184 battles
  • 12,069
  • [KMD]
  • Member since:
    08-10-2013

View PostWG_Inquisitor, on 16 July 2017 - 12:53 PM, said:

Can you try this restart
 

1. Hold the power button for 10 seconds until the kit turns off

2. Unplug the console for about a minute

3. Plug the console back in and turn it on

4. Attempt to launch the game.

 

k it worked the second time.. 

 

Looking For A Clan That Openly Accepts Anime And Was Founded On It?

Then Join The Kuromorimine Mechanized Division, The Largest and Best Anime Clan On Xbox!!

Want More Information? Then PM Myself Right Here On The Forums!!


WG_Inquisitor #9 Posted 16 July 2017 - 05:16 PM

    QA Analyst

  • WG Staff
  • 21 battles
  • 344
  • Member since:
    12-05-2016
Alright, good to hear.  :honoring:

AmishSegway #10 Posted 16 July 2017 - 08:38 PM

    Private

  • Players
  • 19737 battles
  • 6
  • [RH1NO]
  • Member since:
    01-29-2015

I've been getting the: service unavailable, check support message. Trying to go to support on phone or PC closes browser completely.

 

You're trick worked. Lag is fine too, so far, on the NA East server.



bevenh #11 Posted 18 July 2017 - 03:11 AM

    Staff sergeant

  • Players
  • 21951 battles
  • 483
  • Member since:
    01-24-2016
Count your blessings




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users