Jump to content


Cant play WoT Xbox One


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Cruiser Abukuma #1 Posted 16 July 2017 - 04:34 PM

    Major

  • Players
  • 12080 battles
  • 11,440
  • [KMD]
  • Member since:
    08-10-2013
everytime i load up wot itll either go to the loading picture screen then crash to home.. or itll crash to home right after i try and load it.

 

"But you know, There is one thing I am proud of that I want to show to everyone. Just like me, like Shidou, I wasn't really born just to disappear. I was born to love you. Just you. Thank you, Shidou..."  - Mayuri

 

 


WG_Inquisitor #2 Posted 16 July 2017 - 04:37 PM

    QA Analyst

  • WG Staff
  • 21 battles
  • 327
  • Member since:
    12-05-2016
Have you tried restarting your console?

Cruiser Abukuma #3 Posted 16 July 2017 - 04:42 PM

    Major

  • Players
  • 12080 battles
  • 11,440
  • [KMD]
  • Member since:
    08-10-2013
i reset my xbox and now i have the ss 404 retail that fails to connect to the game server.. i.e the red x on the main load bar

 

"But you know, There is one thing I am proud of that I want to show to everyone. Just like me, like Shidou, I wasn't really born just to disappear. I was born to love you. Just you. Thank you, Shidou..."  - Mayuri

 

 


Cruiser Abukuma #4 Posted 16 July 2017 - 04:43 PM

    Major

  • Players
  • 12080 battles
  • 11,440
  • [KMD]
  • Member since:
    08-10-2013

View PostWG_Inquisitor, on 16 July 2017 - 12:37 PM, said:

Have you tried restarting your console?

 

refer to above.. also got the E:W3R0P0 error

 

"But you know, There is one thing I am proud of that I want to show to everyone. Just like me, like Shidou, I wasn't really born just to disappear. I was born to love you. Just you. Thank you, Shidou..."  - Mayuri

 

 


RAGE4BACON #5 Posted 16 July 2017 - 04:49 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 2772 battles
  • 336
  • [UNI]
  • Member since:
    03-26-2017

View PostWG_Inquisitor, on 16 July 2017 - 04:37 PM, said:

Have you tried restarting your console?

 

Image result for have you tried turning it off and on meme
:D Sorry had to.

WG_Inquisitor #6 Posted 16 July 2017 - 04:53 PM

    QA Analyst

  • WG Staff
  • 21 battles
  • 327
  • Member since:
    12-05-2016

View PostCruiser Abukuma, on 16 July 2017 - 10:43 AM, said:

 

refer to above.. also got the E:W3R0P0 error
Can you try this restart
 

1. Hold the power button for 10 seconds until the kit turns off

2. Unplug the console for about a minute

3. Plug the console back in and turn it on

4. Attempt to launch the game.



Cruiser Abukuma #7 Posted 16 July 2017 - 05:02 PM

    Major

  • Players
  • 12080 battles
  • 11,440
  • [KMD]
  • Member since:
    08-10-2013
will do

 

"But you know, There is one thing I am proud of that I want to show to everyone. Just like me, like Shidou, I wasn't really born just to disappear. I was born to love you. Just you. Thank you, Shidou..."  - Mayuri

 

 


Cruiser Abukuma #8 Posted 16 July 2017 - 05:14 PM

    Major

  • Players
  • 12080 battles
  • 11,440
  • [KMD]
  • Member since:
    08-10-2013

View PostWG_Inquisitor, on 16 July 2017 - 12:53 PM, said:

Can you try this restart
 

1. Hold the power button for 10 seconds until the kit turns off

2. Unplug the console for about a minute

3. Plug the console back in and turn it on

4. Attempt to launch the game.

 

k it worked the second time.. 

 

"But you know, There is one thing I am proud of that I want to show to everyone. Just like me, like Shidou, I wasn't really born just to disappear. I was born to love you. Just you. Thank you, Shidou..."  - Mayuri

 

 


WG_Inquisitor #9 Posted 16 July 2017 - 05:16 PM

    QA Analyst

  • WG Staff
  • 21 battles
  • 327
  • Member since:
    12-05-2016
Alright, good to hear.  :honoring:

AmishSegway #10 Posted 16 July 2017 - 08:38 PM

    Private

  • Players
  • 14880 battles
  • 6
  • [RH1NO]
  • Member since:
    01-29-2015

I've been getting the: service unavailable, check support message. Trying to go to support on phone or PC closes browser completely.

 

You're trick worked. Lag is fine too, so far, on the NA East server.



bevenh #11 Posted 18 July 2017 - 03:11 AM

    Staff sergeant

  • Players
  • 14977 battles
  • 318
  • Member since:
    01-24-2016
Count your blessings




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users