Jump to content


Clans details not being returned on the API

API Clans bug

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

JP Negri Coder #1 Posted 11 October 2017 - 06:26 AM

    Corporal

  • Players
  • 18687 battles
  • 35
  • [SELVA]
  • Member since:
    02-16-2014

Since the update when querying for clan details at the console APIs, when requesting the extra field "members" I get a "504 - Source Not Available" error.

This (for example) doesn't works, since it include the extra field "members".

But this (for example) works, since it does not includes the extra field.

 

Please, help!


Good Battles! - JP Negri Coder


DwarfOnDrugs #2 Posted 11 October 2017 - 09:17 AM

    First lieutenant

  • Players
  • 25218 battles
  • 631
  • [-UNL-]
  • Member since:
    03-12-2014
The API has been down for me whenever i have tried wotinfo since the update.

(And yes i do need a new banner i can't be bothered to change it yet)

https://www.youtube....GOV0Ca_kQVSX2-w


Docilein #3 Posted 11 October 2017 - 01:01 PM

    Sergeant

  • Players
  • 22549 battles
  • 186
  • [GSWAT]
  • Member since:
    08-28-2016

Player clan data is also broken now. :ohmy:

Block Quote

  • "code": 504,
  • "message": "SOURCE_NOT_AVAILABLE",

 

 

@Wargaming please help!


New Home for console stats: wotstatsconsole.de


JP Negri Coder #4 Posted 14 December 2017 - 08:25 PM

    Corporal

  • Players
  • 18687 battles
  • 35
  • [SELVA]
  • Member since:
    02-16-2014
Just so you all know... It's working fine since 2017-11-29.

Good Battles! - JP Negri Coder






Also tagged with API, Clans, bug

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users