Jump to content


World of Tanks Console - Server downtime notification on 2/13/2018 Tuesday 4AM Central Time

server downtime notification

  • Please log in to reply
32 replies to this topic

MASHMAN 90 #21 Posted 13 February 2018 - 11:08 AM

    Major

  • Players
  • 22820 battles
  • 2,796
  • Member since:
    02-21-2014

View PostReaper_-218-, on 13 February 2018 - 11:04 AM, said:

I wonder how many players (like me), didn’t see this Announcement in the days since it was posted and tried to log on tonight?

 

Why can’t WG place a notice on the Game startup screen in the days leading up to a server downtime or update?

 

I’m sure that most players NEVER even visit the Forum until they find a notice telling them the server is down.

 

Agree with that but at least they made improvements with the forum as i don't think they used to post downtime but Raibot and WG promised they would post in advance and not disappointed :)

 

It took me around 3 years to find the forum so used to be in the same boat as you but now i follow the forum religiously and inform my tanks group of info :)


Youtube

3 Mark - Churchill III

2 Mark - Tiger Hammer, Pz Sfl IVc

1 Mark - AMX 13 75, VK 28.01, T95E2, Motherland, Revalorise, Comet, Champion M10, Type T-34 (My First MOE), T-34, Ram II, VK 45.02 A, Gorynynch KV-5, Tiger P, AMX M4 45, Tog II, KV-2, VK 30.01 H, T1 Heavy, OI Exp, KV-1S, KV-1, Waffle Pz IV, UDES 03, Jpanther II, ISU-130, AT-15, T67, M12, Gw Panther


rat_armagedon #22 Posted 13 February 2018 - 11:18 AM

    Corporal

  • Players
  • 24082 battles
  • 72
  • [RUSTY]
  • Member since:
    03-01-2016

Also updates are close to the same day and time every week, only the duration varies, getting faster now days. 

Thanks WG for the bug fixes. 

Any notifications in the near future about the WZ111-5 and Super conqueror coming to ps4?



MaxChaos24 #23 Posted 13 February 2018 - 11:20 AM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 11263 battles
  • 15,848
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013
Downtime is now over. Servers are open!

rat_armagedon #24 Posted 13 February 2018 - 11:20 AM

    Corporal

  • Players
  • 24082 battles
  • 72
  • [RUSTY]
  • Member since:
    03-01-2016

SERVERS ARE UP.

hurry up and get on so I can destroy your tanks.



OldDog175Ranger #25 Posted 13 February 2018 - 12:13 PM

    Corporal

  • Players
  • 17048 battles
  • 97
  • [A7CAV]
  • Member since:
    03-21-2014

View PostMaxChaos24, on 13 February 2018 - 06:20 AM, said:

Downtime is now over. Servers are open!

 

Not on East Coast, Cocoa Beach FL. Going on 2 hours, (E:00L04). Help! Been Jonesing on Chinese TD's for a week now, lol.

OldDog175Ranger #26 Posted 13 February 2018 - 12:17 PM

    Corporal

  • Players
  • 17048 battles
  • 97
  • [A7CAV]
  • Member since:
    03-21-2014

View PostOldDog175Ranger, on 13 February 2018 - 07:13 AM, said:

 

Not on East Coast, Cocoa Beach FL. Going on 2 hours, (E:00L04). Help! Been Jonesing on Chinese TD's for a week now, lol.

 

Thank's for the prompt response, lol, Just got on EU server and guess what...ALPINE TIGER, Nice, WG!!! Keep on Tanking!

MaxChaos24 #27 Posted 13 February 2018 - 01:11 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 11263 battles
  • 15,848
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostOldDog175Ranger, on 13 February 2018 - 06:13 AM, said:

 

Not on East Coast, Cocoa Beach FL. Going on 2 hours, (E:00L04). Help! Been Jonesing on Chinese TD's for a week now, lol.

 

Hello, are you still having this issue? If so, try closing the game and then launching it again. You may not have downloaded the override that’s needed. 

Talibumbum #28 Posted 13 February 2018 - 03:12 PM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 10971 battles
  • 33
  • Member since:
    08-20-2013

View PostMaxChaos24, on 13 February 2018 - 01:11 PM, said:

 

Hello, are you still having this issue? If so, try closing the game and then launching it again. You may not have downloaded the override that’s needed. 

 

i still have this error. Xbox One and WoT is updatedand after restarting the console with removing it from the power supply. 

 

 

 



MaxChaos24 #29 Posted 13 February 2018 - 04:48 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 11263 battles
  • 15,848
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostTalibumbum, on 13 February 2018 - 09:12 AM, said:

 

i still have this error. Xbox One and WoT is updatedand after restarting the console with removing it from the power supply. 

 

 

 

 

Could you try selecting a server if on Auto, or a different server if you already have one selected on the Server Select screen? And then try to login. 

Talibumbum #30 Posted 13 February 2018 - 05:10 PM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 10971 battles
  • 33
  • Member since:
    08-20-2013

View PostMaxChaos24, on 13 February 2018 - 04:48 PM, said:

 

Could you try selecting a server if on Auto, or a different server if you already have one selected on the Server Select screen? And then try to login. 

There is no server I can select. 

 

After trying to log in the game says " Service not available, try again later. (E:00L04)" 

 

 



MaxChaos24 #31 Posted 13 February 2018 - 05:22 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 11263 battles
  • 15,848
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostTalibumbum, on 13 February 2018 - 11:10 AM, said:

There is no server I can select. 

 

After trying to log in the game says " Service not available, try again later. (E:00L04)" 

 

 

 

Selecting the server is done before you try to login. Here is a picture of where the server select screen is:

Spoiler

 



Talibumbum #32 Posted 13 February 2018 - 05:39 PM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 10971 battles
  • 33
  • Member since:
    08-20-2013

View PostMaxChaos24, on 13 February 2018 - 05:22 PM, said:

 

Selecting the server is done before you try to login. Here is a picture of where the server select screen is:

Spoiler

 

I know, nothing to select from, no west, east or EU server pops up. Every other game just works fine. 

 

I just startet to download the game again and will tell you if it solved the problem

 

Edit: I located the problem at a spot where a never thought of it. It's the Teredo protocol. Not quite sure what has changed but all the settings in my fritzbox are correct and it has the latest software. Nothing has changed on m side. I tried every possible setting with the Teredo and Exposed Host settings. Nothing will solve it. Even made a factory reset for it

 

Is it possible that my provider has changed something that messes with the whole IPv4/IPv6 thing? Will call them tomorrow

 

 



OldDog175Ranger #33 Posted 13 February 2018 - 08:42 PM

    Corporal

  • Players
  • 17048 battles
  • 97
  • [A7CAV]
  • Member since:
    03-21-2014

View PostMaxChaos24, on 13 February 2018 - 08:11 AM, said:

 

Hello, are you still having this issue? If so, try closing the game and then launching it again. You may not have downloaded the override that’s needed. 

 

Thank's, really like the update, wish I had more Chinese Crews, lol. Tank Destroyers and Tier 9 Light grinding!!! Also, TD's look really great. Funny how some people talking about Chinese TD's never existed...laughing their butts off as they destroy my M48 with their Waffle Stompers! Love this game, keep up the great work!





Also tagged with server, downtime, notification

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users