Jump to content


Xbox 360 kicked from server and disconnected

server update 360 Xbox Live

  • Please log in to reply
46 replies to this topic

Bibo1GerUk #1 Posted 28 June 2018 - 05:38 AM

    Major

  • Players
  • 27383 battles
  • 4,226
  • Member since:
    03-12-2014

Played a few hours after the update finally worked for the Xbox 360. About 10 minutes ago I was kicked from a match and disconnected from Xbox Live. On the dashboard I am still connected to Xbox Live which works (friends list, sales, etc.)

Trying to restart the game just leads to another message stating that I've been disconnected from Xbox Live. So currently I am not able to play any more.

Edit: Waited a bit and it seems to be working again. Currently back in the garage.


Edited by Bibo1GerUk, 28 June 2018 - 06:11 AM.

Remember, it's just a game!

My little Youtube channel aka YeOldeGamer: https://www.youtube....xVCaFCLg/videos


xXTigerZeroXx #2 Posted 28 June 2018 - 06:28 AM

    Corporal

  • Players
  • 728 battles
  • 42
  • Member since:
    08-18-2017

Keeps dropping my connection at launcher and kicked me out of game while I was in garage. Sometimes gives error code 80151912. 

 

WG, I'm trying to be patient, but this is about 48 hours into this update, I've been able to play 2 games and now crash and burn again. This is getting really old.



xXTigerZeroXx #3 Posted 28 June 2018 - 06:30 AM

    Corporal

  • Players
  • 728 battles
  • 42
  • Member since:
    08-18-2017

Oh, and I did submit a ticket



MASHMAN 90 #4 Posted 28 June 2018 - 07:20 AM

    Major

  • WoTC Ambassador
  • 36028 battles
  • 12,135
  • Member since:
    02-21-2014
I got that before the patch, was always once a session too.

OrangeGreif6460 #5 Posted 28 June 2018 - 07:25 AM

    Sergeant

  • Players
  • 49676 battles
  • 153
  • Member since:
    08-15-2015

Here the same: Started xbox, connected to xbox live, starting wot immediatly disconnects me from xbox live, going back to xbox startscreen and i am reconnected to xbox live. After 10 minutes i finally can start wot without beeing disconnected.


Edited by OrangeGreif6460, 28 June 2018 - 07:26 AM.


MoldyDolfin #6 Posted 28 June 2018 - 07:37 AM

    Staff sergeant

  • Players
  • 8896 battles
  • 414
  • [TOOL]
  • Member since:
    06-08-2016

View PostxXTigerZeroXx, on 28 June 2018 - 04:28 PM, said:

Keeps dropping my connection at launcher and kicked me out of game while I was in garage. Sometimes gives error code 80151912.

 

WG, I'm trying to be patient, but this is about 48 hours into this update, I've been able to play 2 games and now crash and burn again. This is getting really old.

 

Same :(


 


 


Bibo1GerUk #7 Posted 28 June 2018 - 08:12 AM

    Major

  • Players
  • 27383 battles
  • 4,226
  • Member since:
    03-12-2014

10:08 Just got kicked from the game again with the same message. Pressed play to join a match and that was it.

Might as well mow the bloody lawn then, less annoying then this crap


Remember, it's just a game!

My little Youtube channel aka YeOldeGamer: https://www.youtube....xVCaFCLg/videos


CafeMath72 #8 Posted 28 June 2018 - 08:44 AM

    First lieutenant

  • Players
  • 72165 battles
  • 579
  • Member since:
    08-11-2014
Same here, It's nice to wait 2 days for a non functional update. GOOD JOB WG

 

 


UnbudgingHarp79 #9 Posted 28 June 2018 - 08:57 AM

    Sergeant

  • Players
  • 49986 battles
  • 215
  • Member since:
    05-24-2014

View PostOrangeGreif6460, on 28 June 2018 - 07:25 AM, said:

Here the same: Started xbox, connected to xbox live, starting wot immediatly disconnects me from xbox live, going back to xbox startscreen and i am reconnected to xbox live. After 10 minutes i finally can start wot without beeing disconnected.

 

Same

JatemKaa #10 Posted 28 June 2018 - 10:53 AM

    Major

  • Players
  • 62379 battles
  • 4,290
  • Member since:
    05-27-2014
Wake up to the same problem as well. Apparently WG does not want 360 players to play their game - but it could still be MS trying to force us to buy ones. Or perhaps both.

OrangeGreif6460 #11 Posted 28 June 2018 - 11:56 AM

    Sergeant

  • Players
  • 49676 battles
  • 153
  • Member since:
    08-15-2015

After 90 minutes of playing - disconnected from xbox live and no reconnect possible.

Restarted xbox, connected to xbox live, starting wot immediatly disconnects me from xbox live, going back to xbox startscreen and i am reconnected to xbox live. After 15 Minutes i can start  wot without beeing disconnected.


 

Ticket is submitted.

 

 



HannibalWreckYa #12 Posted 28 June 2018 - 02:58 PM

    Sergeant

  • Players
  • 34306 battles
  • 241
  • [DLETE]
  • Member since:
    11-10-2016
Hello wargaming. This has happened to a lot of us now any response ?

MaxChaos24 #13 Posted 28 June 2018 - 03:11 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12951 battles
  • 20,461
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostHannibalWreckYa, on 28 June 2018 - 10:58 AM, said:

Hello wargaming. This has happened to a lot of us now any response ?

 

Hello, please view this thread: 
http://forum-console...-support-guide/

OrangeGreif6460 #14 Posted 28 June 2018 - 03:52 PM

    Sergeant

  • Players
  • 49676 battles
  • 153
  • Member since:
    08-15-2015

Tried all suggestions. Problem still exists.

Support-ticket was answered with wrong solution (delay for 360, sorry, ....)


 



MaxChaos24 #15 Posted 28 June 2018 - 03:57 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12951 battles
  • 20,461
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostOrangeGreif6460, on 28 June 2018 - 11:52 AM, said:

Tried all suggestions. Problem still exists.

Support-ticket was answered with wrong solution (delay for 360, sorry, ....)


 

 

Hello, is your game installed on your HDD or an external location?



OrangeGreif6460 #16 Posted 28 June 2018 - 04:16 PM

    Sergeant

  • Players
  • 49676 battles
  • 153
  • Member since:
    08-15-2015

Internal HDD



Trszczepaniak #17 Posted 28 June 2018 - 04:28 PM

    Private

  • Players
  • 15448 battles
  • 1
  • Member since:
    09-17-2015
Hello, any answers from WG. I have the same problem: start xbox, login to live, start WOT and... disconnects me from xbox live... 

xXTigerZeroXx #18 Posted 28 June 2018 - 05:32 PM

    Corporal

  • Players
  • 728 battles
  • 42
  • Member since:
    08-18-2017
 

View PostOrangeGreif6460, on 28 June 2018 - 07:52 AM, said:

Tried all suggestions. Problem still exists.

Support-ticket was answered with wrong solution (delay for 360, sorry, ....)


 

Same here.

View PostMaxChaos24, on 28 June 2018 - 07:57 AM, said:

 

Hello, is your game installed on your HDD or an external location?

HDD, not IMU or other devices.

 

Also once kicked off Live from start screen, will not reconnect and gives 80151912 error code. When I go to home screen it automatically reconnects to live.

 

Can we have a new emoji of shooting our selfin the head?

 

 

 

 



DeathDealerDon #19 Posted 28 June 2018 - 08:09 PM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 38038 battles
  • 18
  • Member since:
    11-07-2013
those affected might want to try deleting game and doing a clean install when I was on the 360 and there was a really big game update I would usually have reinstall. To do that delete all your game files except for the title update if it's the most current it's a small file so it wouldn't matter much anyway then pull the game back down fresh. hope this helps

xXTigerZeroXx #20 Posted 28 June 2018 - 09:25 PM

    Corporal

  • Players
  • 728 battles
  • 42
  • Member since:
    08-18-2017

View PostDeathDealerDon, on 28 June 2018 - 12:09 PM, said:

those affected might want to try deleting game and doing a clean install when I was on the 360 and there was a really big game update I would usually have reinstall. To do that delete all your game files except for the title update if it's the most current it's a small file so it wouldn't matter much anyway then pull the game back down fresh. hope this helps

 

Tried complete delete/cache clear/reinstall twice. Can't even get to main optimize/install page now. 

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users