Jump to content


MOE not evolving on Bizon T-103


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

TheMonster17 #1 Posted 03 July 2018 - 04:11 PM

    Corporal

  • Players
  • 15764 battles
  • 31
  • [LEONI]
  • Member since:
    06-12-2016

Hej,

 

i have reaced yesterday 82,02% on my MOE, but today after 4 matches played, it is still 82,02%, but the devolpment is not apperaing after the match and is not movimg neither into the statistic page.

 

please can you check what’s happening?

 

thx



Akumahito #2 Posted 03 July 2018 - 04:26 PM

    Sergeant

  • Players
  • 15516 battles
  • 201
  • [MOAB]
  • Member since:
    06-19-2017

d


Edited by Akumahito, 03 July 2018 - 04:27 PM.


TheMonster17 #3 Posted 03 July 2018 - 05:24 PM

    Corporal

  • Players
  • 15764 battles
  • 31
  • [LEONI]
  • Member since:
    06-12-2016
As you can see, the development of my MOE is not appearing despite i’m at 82%. And it is not moving back/forward as well

MaxChaos24 #4 Posted 03 July 2018 - 05:55 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12113 battles
  • 18,530
  • Member since:
    09-15-2013
Hello, could you grab a picture of your Stats page also showing the damage standing?

TheMonster17 #5 Posted 03 July 2018 - 06:15 PM

    Corporal

  • Players
  • 15764 battles
  • 31
  • [LEONI]
  • Member since:
    06-12-2016


TheMonster17 #6 Posted 04 July 2018 - 10:49 AM

    Corporal

  • Players
  • 15764 battles
  • 31
  • [LEONI]
  • Member since:
    06-12-2016

Any news?

 

It’s still not working...

 

Anybody else has the same issue?



TheMonster17 #7 Posted 05 July 2018 - 07:13 PM

    Corporal

  • Players
  • 15764 battles
  • 31
  • [LEONI]
  • Member since:
    06-12-2016

View PostMaxChaos24, on 03 July 2018 - 05:55 PM, said:

Hello, could you grab a picture of your Stats page also showing the damage standing?

 

HELLO, any feedback about this issue?

 

I opened a ticket yesterday but still not answers, and still MOE bloacked at 82,02%

 

 



MaxChaos24 #8 Posted 05 July 2018 - 07:20 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12113 battles
  • 18,530
  • Member since:
    09-15-2013

View PostTheMonster17, on 05 July 2018 - 08:13 PM, said:

 

HELLO, any feedback about this issue?

 

I opened a ticket yesterday but still not answers, and still MOE bloacked at 82,02%

 

 

 

Hello, we are investigating. :honoring:

TheMonster17 #9 Posted 05 July 2018 - 07:38 PM

    Corporal

  • Players
  • 15764 battles
  • 31
  • [LEONI]
  • Member since:
    06-12-2016
OK Thx

TheMonster17 #10 Posted 10 July 2018 - 04:40 PM

    Corporal

  • Players
  • 15764 battles
  • 31
  • [LEONI]
  • Member since:
    06-12-2016

I always have the se issue even after today's update.

 

I it is a premium tank wich cost quite a lot, I would like it works 100%... one week is passed and no changings at all.



WG_BladeKuroda #11 Posted 11 July 2018 - 05:23 PM

    QA Analyst

  • WG Staff
  • 690 battles
  • 90
  • Member since:
    04-25-2017

View PostTheMonster17, on 10 July 2018 - 10:40 AM, said:

I always have the se issue even after today's update.

 

I it is a premium tank wich cost quite a lot, I would like it works 100%... one week is passed and no changings at all.

 

Can you try seeing if the issue is still happening today?

TheMonster17 #12 Posted 18 July 2018 - 06:23 AM

    Corporal

  • Players
  • 15764 battles
  • 31
  • [LEONI]
  • Member since:
    06-12-2016
Issue solved. thx a lot! :great:

MaxChaos24 #13 Posted 18 July 2018 - 11:44 AM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12113 battles
  • 18,530
  • Member since:
    09-15-2013

View PostTheMonster17, on 18 July 2018 - 02:23 AM, said:

Issue solved. thx a lot! :great:

 

No problem, sorry it took so long! 




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users