Jump to content


World of Tanks - Update 4.6 - Bug Fixes Feedback

bug feedback bug fixes

120 replies to this topic

Bitgamer77 #21 Posted 28 August 2018 - 06:28 PM

    Private

  • Players
  • 6059 battles
  • 2
  • Member since:
    12-06-2015
no rewards display for ops!

Anteraan #22 Posted 28 August 2018 - 06:36 PM

    First lieutenant

  • Beta Tester
  • 22083 battles
  • 607
  • Member since:
    08-10-2013

View PostP6X330, on 28 August 2018 - 08:15 AM, said:

AMX 13-90, European server:

 

I continuously get verbal enemy spotted warnings from my crew which are not factual;

 

I've figured this one out, devs.  It occurs when any new tank enters your field of view, regardless of whether someone else or you have detected it/spotted it before.  So it's a variable issue.

FloatingTanker #23 Posted 28 August 2018 - 06:37 PM

    Corporal

  • Players
  • 22412 battles
  • 16
  • Member since:
    04-04-2014

Anyone else having performance problems on rain variant maps?

 

I have seen both Pacific Island typhoon and Stadt der Dunkelheit today and the game has ground to a halt in both cases with jerky movements.

 

Am on Xbox One.



Morpheus02007 #24 Posted 28 August 2018 - 06:41 PM

    Major

  • Players
  • 14269 battles
  • 6,281
  • Member since:
    02-13-2014

View Postsuicidalblues, on 28 August 2018 - 02:11 PM, said:

The ops don't show what the reward is. Genius! Keeps us guessing.

 

Yep...It's a surprise now. Maybe we get the Bogatyr ops back that were stolen from us when completing the enemy is hit op.
Garage

Thanks to xRoni7x for this awesome sig!


IBROX 04 #25 Posted 28 August 2018 - 07:16 PM

    Major

  • Players
  • 19980 battles
  • 8,782
  • [BNKR]
  • Member since:
    11-10-2014

View Postf1mitku, on 28 August 2018 - 05:04 PM, said:

1. Ops listing is bugged. Now when you wanna go up from the top - you can’t go to the last Op. But when you are at the bottom and continue down you go to the top... but can’t return. This bug was present few months ago and was fixed just to return again. 

 

2. And - yeah... as it was said above - the Op rewards are now top secret and not visible. 

 

3. “Error: arena creation failure.”... once... when trying to start new battle and return to the garage. 

 

4. All my collected special emblems - missing (including the yearly ones). Again a bug that was available in one of the previous updates and was fixed later - has reappeared. 

 

My emblems are missing, + some of my year of service , only have x14 ? + Create a flag - x13 , I had more before the update. 

 

Everything has the orange ribbon, even after you visited the store. Thought this was fixed? 

 

Add more when I find what's else is missing. 


 

 

 

 


DadAdd2001 #26 Posted 28 August 2018 - 07:18 PM

    Corporal

  • Players
  • 43520 battles
  • 11
  • Member since:
    01-18-2016
I can't read highlighted TT tank names on the Efficiency Tab of Post Game Summary, white text on a white background doesn't work!

Bibo1GerUk #27 Posted 28 August 2018 - 07:27 PM

    Major

  • Players
  • 27138 battles
  • 4,156
  • Member since:
    03-12-2014

View PostAnteraan, on 28 August 2018 - 07:25 PM, said:

Just a serious question:
Do you guys actually test stuff before releasing it?

 

Follow-up question:

If the previous answer was yes, how do these easily noticed bugs consistently make it through to release?

Why spend time and money on testing? People will play anyway especially if they got Premium time from the Ops :D


Remember, it's just a game!

My little Youtube channel aka YeOldeGamer: https://www.youtube....xVCaFCLg/videos


Philby63 #28 Posted 28 August 2018 - 08:06 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 33187 battles
  • 299
  • [TLV]
  • Member since:
    02-12-2014
My fatherland tank which had the premium ammunition paid with credits has appeared with charge in gold after the update.
luckily I have seen it before playing.

 


PhoeBo_Clipper #29 Posted 28 August 2018 - 08:24 PM

    Corporal

  • Players
  • 14369 battles
  • 85
  • Member since:
    01-31-2016
New bugs in video sample and info issues in description. Thx 

Bibo1GerUk #30 Posted 28 August 2018 - 08:50 PM

    Major

  • Players
  • 27138 battles
  • 4,156
  • Member since:
    03-12-2014

View PostPhilby63, on 28 August 2018 - 09:06 PM, said:

My fatherland tank which had the premium ammunition paid with credits has appeared with charge in gold after the update.
luckily I have seen it before playing.

 

The premium ammo shells should have been reduced to 0 however meaning no costs.

Best to check out all your ammo loadouts after big patches like this. Actually after any patch ;)


Remember, it's just a game!

My little Youtube channel aka YeOldeGamer: https://www.youtube....xVCaFCLg/videos


g-chip #31 Posted 28 August 2018 - 08:50 PM

    Corporal

  • Players
  • 17331 battles
  • 96
  • Member since:
    03-15-2016
Can't see the rewards for Ops. Also game is really laggy. Unplayable.

 


soyboricua21 #32 Posted 28 August 2018 - 08:53 PM

    Sergeant

  • Players
  • 21043 battles
  • 241
  • [-8-]
  • Member since:
    04-16-2016
Marks of excellence in after battle report no longer show decimal numbers.

bootsy1981 #33 Posted 28 August 2018 - 09:13 PM

    Corporal

  • Players
  • 18360 battles
  • 12
  • [RETRO]
  • Member since:
    08-15-2015
The in game radials seem screwed up like it’s more difficult to select a module to repair! Also before if only one module was damaged one tap on the repair kit would automatically repair that one module! I don’t know if it’s a bug or intentional or just me on xbox one?

Bibo1GerUk #34 Posted 28 August 2018 - 09:33 PM

    Major

  • Players
  • 27138 battles
  • 4,156
  • Member since:
    03-12-2014

View Postbootsy1981, on 28 August 2018 - 10:13 PM, said:

The in game radials seem screwed up like it’s more difficult to select a module to repair! Also before if only one module was damaged one tap on the repair kit would automatically repair that one module! I don’t know if it’s a bug or intentional or just me on xbox one?

 

It's a bug that has been acknowledged.

Remember, it's just a game!

My little Youtube channel aka YeOldeGamer: https://www.youtube....xVCaFCLg/videos


bootsy1981 #35 Posted 28 August 2018 - 09:35 PM

    Corporal

  • Players
  • 18360 battles
  • 12
  • [RETRO]
  • Member since:
    08-15-2015

View PostBibo1GerUk, on 28 August 2018 - 09:33 PM, said:

 

It's a bug that has been acknowledged.

That’s good to hear. Thanks for for replying!



TRUBLE-NA-BOTTLE #36 Posted 28 August 2018 - 10:33 PM

    Corporal

  • Players
  • 16596 battles
  • 34
  • Member since:
    12-12-2015
  Like others have stated there are quite a few bugs which is to be expected but the constant “Enemy Spotted” & “There’s one” has made it completely unplayable for me. Driving me Nutz !!!

mrquestor #37 Posted 28 August 2018 - 10:48 PM

    Sergeant

  • Players
  • 30373 battles
  • 116
  • Member since:
    11-14-2015

Can't find a thread for new bugs, so here will have to do.

Summary: cannot sell non-complex equipment from certain premium tanks. 

 

Repro steps: Example tanks, Snakebite & Lowe Black. In Equipment view, attempt to sell non-complex equipment. Result - the familiar ching ching does not complete, the equipment is not removed and the silver is not added to the account. 

Note: this is not repro'd on other prems e.g. T28 HTC or Lycan



SpawnMod007 #38 Posted 28 August 2018 - 10:53 PM

    Private

  • Players
  • 17943 battles
  • 6
  • Member since:
    09-18-2016
I've found setting the "Voice over volume" all the way down at least makes the game playable, effectively adding a muzzle to the commander constantly crying wolf...

Destraag #39 Posted 28 August 2018 - 11:50 PM

    Captain

  • Players
  • 40084 battles
  • 1,574
  • Member since:
    02-22-2014
Thanks for fixing the handbrake bug!

When a person resorts to attacking the other person rather than focusing on the issue (aka argumentum ad hominem), it becomes pretty clear they have nothing else to contribute and are wrong.


Reaper_-218- #40 Posted 29 August 2018 - 01:09 AM

    Staff sergeant

  • Players
  • 23552 battles
  • 324
  • Member since:
    04-02-2017

I can’t change my equipment load out on my AC IV

 

Tried to dismout my coated optics for binocs, but it wouldn’t do it.

 

Asks if I’m willing to pay gold to destroy optics and refund silver, but doesn’t do it.

 

PS4





Reply to this topic



  
For security reasons, please do not provide your personal data or the personal data of a third party here because we might be unable to protect such data in accordance with the Wargaming Privacy Policy.



Also tagged with bug, feedback, bug fixes

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users