Jump to content


Server Issue?


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Jager44 #1 Posted 10 February 2019 - 08:34 AM

    First lieutenant

  • Players
  • 33819 battles
  • 678
  • [TBAG_]
  • Member since:
    02-13-2014
Is anyone else getting server not available notice when attempting to log on today?

John Arrowsmith #2 Posted 10 February 2019 - 09:02 AM

    Major

  • Players
  • 70425 battles
  • 13,427
  • Member since:
    02-13-2014

No, fine for me.

EU xbox

 


This forum needs the Fake Marine

Snore,   the only person I know of that likes mushy peas in a taco with cinnamon sprinkles. 

 

 

 


Jager44 #3 Posted 10 February 2019 - 09:06 AM

    First lieutenant

  • Players
  • 33819 battles
  • 678
  • [TBAG_]
  • Member since:
    02-13-2014

View PostJohn Arrowsmith, on 10 February 2019 - 02:02 AM, said:

No, fine for me.

EU xbox

 

Lucky you.  Been over an hour and server status still showing red for log in.



John Arrowsmith #4 Posted 10 February 2019 - 09:08 AM

    Major

  • Players
  • 70425 battles
  • 13,427
  • Member since:
    02-13-2014

View PostJager44, on 10 February 2019 - 09:06 AM, said:

Lucky you.  Been over an hour and server status still showing red for log in.

 

I have to go food shopping soon.  Not lucky me.:P

This forum needs the Fake Marine

Snore,   the only person I know of that likes mushy peas in a taco with cinnamon sprinkles. 

 

 

 


Rubbelito #5 Posted 10 February 2019 - 09:12 AM

    Major

  • WoTC Online Contributor
  • 20690 battles
  • 7,482
  • [CXBOX]
  • Member since:
    02-04-2016
Been playing for the last 3 hours. No issue.

Jager44 #6 Posted 10 February 2019 - 09:15 AM

    First lieutenant

  • Players
  • 33819 battles
  • 678
  • [TBAG_]
  • Member since:
    02-13-2014

View PostRubbelito, on 10 February 2019 - 02:12 AM, said:

Been playing for the last 3 hours. No issue.

Server status shows green for game play, however, shows red for login. Go figure.



Rubbelito #7 Posted 10 February 2019 - 09:21 AM

    Major

  • WoTC Online Contributor
  • 20690 battles
  • 7,482
  • [CXBOX]
  • Member since:
    02-04-2016

View PostJager44, on 10 February 2019 - 10:15 AM, said:

Server status shows green for game play, however, shows red for login. Go figure.

 

Ok. Might be different processes for play and login then.

I better not switch server in a while...lol



Rubbelito #8 Posted 10 February 2019 - 09:38 AM

    Major

  • WoTC Online Contributor
  • 20690 battles
  • 7,482
  • [CXBOX]
  • Member since:
    02-04-2016

I defied my own advice there and just switched to EU because NA was getting thin.

No problem logging in on EU.



Jager44 #9 Posted 10 February 2019 - 11:34 AM

    First lieutenant

  • Players
  • 33819 battles
  • 678
  • [TBAG_]
  • Member since:
    02-13-2014

View PostRubbelito, on 10 February 2019 - 02:38 AM, said:

I defied my own advice there and just switched to EU because NA was getting thin.

No problem logging in on EU.

Lucky you. I can't even get past the initial splash screen.



MaxChaos24 #10 Posted 10 February 2019 - 12:45 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12269 battles
  • 19,000
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostJager44, on 10 February 2019 - 06:34 AM, said:

Lucky you. I can't even get past the initial splash screen.

 

Xbox One? Trying clearing your cache:

- Hold the power button for 10 seconds 

-Unplug the power cord from the back of the console for 30 seconds

- Plug in and see if your good.



Guyabsher #11 Posted 10 February 2019 - 12:56 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 12364 battles
  • 296
  • Member since:
    02-24-2017

View PostMaxChaos24, on 10 February 2019 - 04:45 AM, said:

 

Xbox One? Trying clearing your cache:

- Hold the power button for 10 seconds 

-Unplug the power cord from the back of the console for 30 seconds

- Plug in and see if your good.

 

or buy a playstation:trollface:

CoolPrawn61 #12 Posted 10 February 2019 - 01:43 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 59604 battles
  • 267
  • [KGB]
  • Member since:
    04-10-2014
Xbox One X. Have a server error. Server unavailable. Played 5-6 games, at least in 3 games lagged out. Just turned console off. Will see what happens tomorrow. 

CoolPrawn61 #13 Posted 11 February 2019 - 12:16 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 59604 battles
  • 267
  • [KGB]
  • Member since:
    04-10-2014
All good, restarted modem. 




10 user(s) are reading this topic

0 members, 10 guests, 0 anonymous users