Jump to content


Server Issue?


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Jager44 #1 Posted 10 February 2019 - 08:34 AM

    First lieutenant

  • Players
  • 36836 battles
  • 740
  • [TBAG_]
  • Member since:
    02-13-2014
Is anyone else getting server not available notice when attempting to log on today?

John Arrowsmith #2 Posted 10 February 2019 - 09:02 AM

    Major

  • Players
  • 75971 battles
  • 15,247
  • Member since:
    02-13-2014

No, fine for me.

EU xbox

 


World of tanks Auto lock edition,  because aiming shouldn't be a skill.

 

 

 


Jager44 #3 Posted 10 February 2019 - 09:06 AM

    First lieutenant

  • Players
  • 36836 battles
  • 740
  • [TBAG_]
  • Member since:
    02-13-2014

View PostJohn Arrowsmith, on 10 February 2019 - 02:02 AM, said:

No, fine for me.

EU xbox

 

Lucky you.  Been over an hour and server status still showing red for log in.



John Arrowsmith #4 Posted 10 February 2019 - 09:08 AM

    Major

  • Players
  • 75971 battles
  • 15,247
  • Member since:
    02-13-2014

View PostJager44, on 10 February 2019 - 09:06 AM, said:

Lucky you.  Been over an hour and server status still showing red for log in.

 

I have to go food shopping soon.  Not lucky me.:P

World of tanks Auto lock edition,  because aiming shouldn't be a skill.

 

 

 


Rubbelito #5 Posted 10 February 2019 - 09:12 AM

    Major

  • WoTC Online Contributor
  • 23552 battles
  • 8,338
  • [KOALA]
  • Member since:
    02-04-2016
Been playing for the last 3 hours. No issue.

Jager44 #6 Posted 10 February 2019 - 09:15 AM

    First lieutenant

  • Players
  • 36836 battles
  • 740
  • [TBAG_]
  • Member since:
    02-13-2014

View PostRubbelito, on 10 February 2019 - 02:12 AM, said:

Been playing for the last 3 hours. No issue.

Server status shows green for game play, however, shows red for login. Go figure.



Rubbelito #7 Posted 10 February 2019 - 09:21 AM

    Major

  • WoTC Online Contributor
  • 23552 battles
  • 8,338
  • [KOALA]
  • Member since:
    02-04-2016

View PostJager44, on 10 February 2019 - 10:15 AM, said:

Server status shows green for game play, however, shows red for login. Go figure.

 

Ok. Might be different processes for play and login then.

I better not switch server in a while...lol



Rubbelito #8 Posted 10 February 2019 - 09:38 AM

    Major

  • WoTC Online Contributor
  • 23552 battles
  • 8,338
  • [KOALA]
  • Member since:
    02-04-2016

I defied my own advice there and just switched to EU because NA was getting thin.

No problem logging in on EU.



Jager44 #9 Posted 10 February 2019 - 11:34 AM

    First lieutenant

  • Players
  • 36836 battles
  • 740
  • [TBAG_]
  • Member since:
    02-13-2014

View PostRubbelito, on 10 February 2019 - 02:38 AM, said:

I defied my own advice there and just switched to EU because NA was getting thin.

No problem logging in on EU.

Lucky you. I can't even get past the initial splash screen.



MaxChaos24 #10 Posted 10 February 2019 - 12:45 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12951 battles
  • 20,458
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostJager44, on 10 February 2019 - 06:34 AM, said:

Lucky you. I can't even get past the initial splash screen.

 

Xbox One? Trying clearing your cache:

- Hold the power button for 10 seconds 

-Unplug the power cord from the back of the console for 30 seconds

- Plug in and see if your good.



sergeant-slow741 #11 Posted 10 February 2019 - 12:56 PM

    First lieutenant

  • Players
  • 20826 battles
  • 966
  • Member since:
    02-24-2017

View PostMaxChaos24, on 10 February 2019 - 04:45 AM, said:

 

Xbox One? Trying clearing your cache:

- Hold the power button for 10 seconds 

-Unplug the power cord from the back of the console for 30 seconds

- Plug in and see if your good.

 

or buy a playstation:trollface:
End of passion play, crumbling away I'm your source of self destruction. Veins that pump with fear,sucking darkest clear leading on your death's destruction. Taste me you will see more as you need dedicated to how im killing you.

CoolPrawn61 #12 Posted 10 February 2019 - 01:43 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 62095 battles
  • 285
  • [KGB]
  • Member since:
    04-10-2014
Xbox One X. Have a server error. Server unavailable. Played 5-6 games, at least in 3 games lagged out. Just turned console off. Will see what happens tomorrow. 

CoolPrawn61 #13 Posted 11 February 2019 - 12:16 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 62095 battles
  • 285
  • [KGB]
  • Member since:
    04-10-2014
All good, restarted modem. 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users