Jump to content


ever do this 'DOH' moment?!


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

dtrickle #1 Posted 14 February 2019 - 06:20 AM

    First lieutenant

  • Players
  • 20502 battles
  • 634
  • Member since:
    03-27-2014

just got the Obj. 268.... moved my 704 crew to it.... or so i thought i had.

 

only played two tanks up to this point..... 704 & 705, can you see where this is going?!

 

went to roll out in the 705 and the damned crew was gone! took me a moment to realize that i had just transferred the wrong bloody crew! 

 

wasted 2200 gold in that screw up. :facepalm:

 

damned objects!  :sceptic: 


 

i loves bacon!! ..... and pancakes! mmmmmm, loves me some pancakes and bacon! 


Dyslexsticks #2 Posted 14 February 2019 - 06:30 AM

    Major

  • Players
  • 34095 battles
  • 9,942
  • [BNKR]
  • Member since:
    02-12-2014
Well using gold to transfer crews was one mistake.

Did you manage to stand my post? You might like: My Twitter (fixed!)My Xbox to YouTube Guide


FusionStar287 #3 Posted 14 February 2019 - 06:32 AM

    Major

  • WoTC Ambassador
  • 20075 battles
  • 15,970
  • [JOCO]
  • Member since:
    08-13-2013
I'm sorry you made that mistake, but why would you spend gold to move a crew? You can always overtrain them to move then at 100% for credits, or you could just train the crew in the new tank from 75%.

"My dear brothers, take note of this: Men should be quick to listen, slow to speak, and slow to become angry, for man's anger does not bring about the righteous life that God desires." ~ James 1: 19-20

 

"wefWEGFRF" - RaiBOT01, 2017


atwilliams07 #4 Posted 14 February 2019 - 06:42 AM

    Sergeant

  • Players
  • 27184 battles
  • 113
  • Member since:
    03-25-2017
Let us know how you go in the Obj268.  Have researched mine, but haven’t moved on from the Obj704 yet (love my 704!)

Shockwave IIC #5 Posted 14 February 2019 - 08:42 AM

    Major

  • Beta Tester
  • 17634 battles
  • 2,839
  • [-PA-]
  • Member since:
    11-09-2013

View PostDyslexsticks, on 14 February 2019 - 06:30 AM, said:

Well using gold to transfer crews was one mistake.

 

View PostFusionStar287, on 14 February 2019 - 06:32 AM, said:

I'm sorry you made that mistake, but why would you spend gold to move a crew? You can always overtrain them to move then at 100% for credits, or you could just train the crew in the new tank from 75%.

 

These two points

Chaffee ***, M10 Wolverine ***, Hellcat **, Fury **, Easy 8 ***, M6 ***, T29 ***, T71 **, T69 **, Comet I IT34 **, T34 85 ** T150 ***, KV4 **, VK30.01D III III III, VK30.01M III III, VK30.02D III III, Tiger P III III,

http://forum-console...our-average-joe

 


test777777 #6 Posted 14 February 2019 - 09:48 AM

    Major

  • Players
  • 11108 battles
  • 2,197
  • [RSMOJ]
  • Member since:
    07-01-2017

View PostFusionStar287, on 14 February 2019 - 02:32 PM, said:

I'm sorry you made that mistake, but why would you spend gold to move a crew? You can always overtrain them to move then at 100% for credits, or you could just train the crew in the new tank from 75%.

 

Every new TT tank costs me gold to put a crew in it. 


 

Playing it safe


Dyslexsticks #7 Posted 14 February 2019 - 09:57 AM

    Major

  • Players
  • 34095 battles
  • 9,942
  • [BNKR]
  • Member since:
    02-12-2014

View Posttest777777, on 14 February 2019 - 09:48 AM, said:

 

Every new TT tank costs me gold to put a crew in it. 

 

That's because you mash the A (or X) button.

Did you manage to stand my post? You might like: My Twitter (fixed!)My Xbox to YouTube Guide


test777777 #8 Posted 15 February 2019 - 05:11 AM

    Major

  • Players
  • 11108 battles
  • 2,197
  • [RSMOJ]
  • Member since:
    07-01-2017

View PostDyslexsticks, on 14 February 2019 - 05:57 PM, said:

 

That's because you mash the A (or X) button.

 

Nah - I just fail to keep track of who's who in the zoo. I've sort of improved a bit but I essentially have about 200 crew across around 210 or so tanks. If I was smarter, I would have removed all of the crews from my premium tanks when I get them but i'm unsure how to remove a crew without reassigning to another tank. 

 

I prefer not to move them around much and with a few of my earlier tech tree tanks crews not even being 100% trained after 50 battles or more and me being pretty useless anyway on the battlefield, I prefer trained crews starting out in my tech tree tanks so I can at least start training skills in them.


 

Playing it safe


Xero M XTC #9 Posted 15 February 2019 - 06:15 AM

    Staff sergeant

  • Players
  • 13124 battles
  • 403
  • Member since:
    02-12-2014

5 years and i didnt even know overtraining was a thing, until recently i just carried on with a 75% crew, i use x6 crew boost for 2-3 matches to bump them up to 100%.

 

Note - i have noticed that sometimes when not at 100% i still have access to SS (and maybe all other trained skill/perks), any one know why this is ?? Most recently was in my t57, 1st match no ss as expected but my 2nd match i noticed it going off (pretty sure they were just shy of 100% after the 2nd match).



PLK180W #10 Posted 15 February 2019 - 08:12 AM

    Major

  • Players
  • 61 battles
  • 7,619
  • Member since:
    10-29-2014

View Posttest777777, on 15 February 2019 - 05:11 AM, said:

 

Nah - I just fail to keep track of who's who in the zoo. I've sort of improved a bit but I essentially have about 200 crew across around 210 or so tanks. If I was smarter, I would have removed all of the crews from my premium tanks when I get them but i'm unsure how to remove a crew without reassigning to another tank. 

 

I prefer not to move them around much and with a few of my earlier tech tree tanks crews not even being 100% trained after 50 battles or more and me being pretty useless anyway on the battlefield, I prefer trained crews starting out in my tech tree tanks so I can at least start training skills in them.

 

...when you get a new Premium, you just go to one of your permanent crews and just transfer them to the new tank displacing the new crew who came with the tank to the barracks
Through The Mud And Blood To The Green Fields Beyond

Shockwave IIC #11 Posted 15 February 2019 - 08:22 AM

    Major

  • Beta Tester
  • 17634 battles
  • 2,839
  • [-PA-]
  • Member since:
    11-09-2013

View PostXero M XTC, on 15 February 2019 - 06:15 AM, said:

5 years and i didnt even know overtraining was a thing, until recently i just carried on with a 75% crew, i use x6 crew boost for 2-3 matches to bump them up to 100%.

 

Note - i have noticed that sometimes when not at 100% i still have access to SS (and maybe all other trained skill/perks), any one know why this is ?? Most recently was in my t57, 1st match no ss as expected but my 2nd match i noticed it going off (pretty sure they were just shy of 100% after the 2nd match).

 

If you have Sixth sense or say BiA fully trained (I can never remember if they are Perks or Skills), that you have access to them even if the crew are not at 100% tank mastery. If you have say Reapirs at 68%, then you will STILL have repairs at 68% while you are not 100% tank Mastery, but the skill will not progress further until you are 100% Tank Mastery.

Chaffee ***, M10 Wolverine ***, Hellcat **, Fury **, Easy 8 ***, M6 ***, T29 ***, T71 **, T69 **, Comet I IT34 **, T34 85 ** T150 ***, KV4 **, VK30.01D III III III, VK30.01M III III, VK30.02D III III, Tiger P III III,

http://forum-console...our-average-joe

 


Xero M XTC #12 Posted 15 February 2019 - 08:41 AM

    Staff sergeant

  • Players
  • 13124 battles
  • 403
  • Member since:
    02-12-2014

View PostShockwave IIC, on 15 February 2019 - 08:22 AM, said:

 

If you have Sixth sense or say BiA fully trained (I can never remember if they are Perks or Skills), that you have access to them even if the crew are not at 100% tank mastery. If you have say Reapirs at 68%, then you will STILL have repairs at 68% while you are not 100% tank Mastery, but the skill will not progress further until you are 100% Tank Mastery.

 

Weird, i dont remember having ss go off in the 1st match with the t57, or when i swapped my e75 crew to the e100.

 

I'll make a point of keeping an eye out next time i switch to a new TT tank.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users