Jump to content


Engine noise bug

bug xbox 4.9 sound

  • Please log in to reply
20 replies to this topic

M4ntiX #1 Posted 13 March 2019 - 02:41 AM

    Major

  • Players
  • 23943 battles
  • 2,323
  • Member since:
    03-18-2014

4.9;  Xbox One;  multiple tanks (Hollenhund for one):

 

When receiving a critical hit that knocks out a module and/or a crew member, the engine noise disappears. All other sounds are present apart from the engine noise. This carries on until the end of battle or when killed.

 

Thanks.



Very Classy #2 Posted 13 March 2019 - 02:48 AM

    Major

  • Players
  • 27512 battles
  • 2,798
  • [JOCO]
  • Member since:
    04-24-2014
I've had this bug, too. Didn't connect it to crew/module damage, though. 

Sammael85 #3 Posted 13 March 2019 - 02:49 AM

    Major

  • Players
  • 22043 battles
  • 4,244
  • [FAC]
  • Member since:
    08-20-2015
Wargaming C-B: Fixing one thing while breaking up a dozen more.

"Como se te ocurre pensar eso, ¿no ves que todos los "Pros" tiran premium ? Por algo sera, solo unos pocos están capacitados para hacerlo" - By Enjamio

Si eres español/hispano y te sientes aislado por WG, no estás solo: Hay un Batallón Exiliado dispuesto a ayudarte

Frags, autism, shenanigans and utter lag HERE
 


WG Volibear #4 Posted 13 March 2019 - 09:05 PM

    QA Analyst

  • WG Staff
  • 103 battles
  • 1,267
  • Member since:
    02-21-2014
Hello Tankers,

Do you have a video of this occurring?

We haven't been able to hit this on our end yet and are looking for more info.

Thanks!
~WG Volibear

Take a look at our new bug report guidelines!

  WoT Reddit---> 

Need to submit a support ticket? Click Here!



 


Me say NEEE #5 Posted 13 March 2019 - 10:30 PM

    Captain

  • Supertest - Xbox One
  • 55422 battles
  • 1,422
  • Member since:
    08-10-2013

Engine noise disappears around 1:15~ish

 

https://xboxdvr.com/gamer/me-say-neee/video/70987319



Merun #6 Posted 13 March 2019 - 11:38 PM

    Captain

  • Players
  • 11035 battles
  • 1,771
  • [FRONT]
  • Member since:
    08-20-2013

Had this several times and also another thing. One time my engine idle sound was playing before the countdown reached the time when the engines are fired up. I reported the last thing here http://forum-console...24#entry4726924

 

Just thought, because it has to do with the engine sound, it would fit here as well.


Merun, official smartass of clan [FRONT]

 

"Hello me, meet the real me
And my misfit's way of life"

-Megadeth - Sweating Bullets


MaxChaos24 #7 Posted 14 March 2019 - 10:52 AM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12509 battles
  • 19,653
  • Member since:
    09-15-2013

View PostMe say NEEE, on 13 March 2019 - 05:30 PM, said:

Engine noise disappears around 1:15~ish

 

https://xboxdvr.com/gamer/me-say-neee/video/70987319

 

Thanks for the video!

HimmelHund80 #8 Posted 15 March 2019 - 11:42 AM

    Corporal

  • Players
  • 5350 battles
  • 11
  • Member since:
    07-29-2017

I have this too, no matter what tank or map.

So fücking annoying....



radonism #9 Posted 16 March 2019 - 11:47 PM

    Captain

  • Players
  • 15128 battles
  • 1,664
  • Member since:
    11-08-2014
I've had this tonight. Only once, in the 7/1. Wasn't connected to being hit, as I was full health. 

Dexter11981 #10 Posted 21 March 2019 - 06:28 PM

    Private

  • Players
  • 13136 battles
  • 9
  • Member since:
    02-12-2014
Had that problem today on skoda t50. No engine noise heard on third person view, however on sniper mode was working ok.

M4ntiX #11 Posted 26 March 2019 - 01:33 PM

    Major

  • Players
  • 23943 battles
  • 2,323
  • Member since:
    03-18-2014

Max, Volivear, any luck with this issue? Do you guys needs more videos or is the problem now known?

I just had it happen again in two different battles driving the Batchat and it's really annoying... :|



Brute Bassie #12 Posted 26 March 2019 - 02:35 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 22079 battles
  • 449
  • Member since:
    09-22-2014
Had the same last night. I understand this still isn't fixed with today's update? Along with the post mortem cam bug (screen not displaying the name of the player you're following)?

M4ntiX #13 Posted 02 April 2019 - 06:35 PM

    Major

  • Players
  • 23943 battles
  • 2,323
  • Member since:
    03-18-2014

Bump.

 

Engine noise still disappears, also when spectating players.

It seems to be happening more often now even when not receiving direct hits.



D3M0LITI0N MANN #14 Posted 07 April 2019 - 08:57 PM

    First lieutenant

  • Players
  • 12937 battles
  • 956
  • [JOCO]
  • Member since:
    02-13-2014
Yeah I have had this happen to me twice now. Once in the Maus the another in the AwfulPanther

Ollimat99 #15 Posted 17 April 2019 - 10:38 AM

    Corporal

  • Players
  • 31620 battles
  • 12
  • Member since:
    07-26-2015

Its an awful shame....

This Bug is known since themid of March... Update 4.8 or 4.9 and right now,  month later this isht still happens in 3 out of 5 battles... No matter wich map, or tank... The engine cutout/sound failure is still in there...

 

Its an absolute shame that noone, not one single person from this overpayed studio is careing a wet pile of isht about that... 

 

Or, and thats way worse, they cant fix it... They cant fix a problem, they caused on their own... 

Its just like balancing maps, tanks or the matchmaker... What is not as simple as copying things from pc ist just impossible for this devs...

 

Shame on you....



MaxChaos24 #16 Posted 17 April 2019 - 11:42 AM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12509 battles
  • 19,653
  • Member since:
    09-15-2013

View PostOllimat99, on 17 April 2019 - 06:38 AM, said:

Its an awful shame....

This Bug is known since themid of March... Update 4.8 or 4.9 and right now,  month later this isht still happens in 3 out of 5 battles... No matter wich map, or tank... The engine cutout/sound failure is still in there...

 

Its an absolute shame that noone, not one single person from this overpayed studio is careing a wet pile of isht about that... 

 

Or, and thats way worse, they cant fix it... They cant fix a problem, they caused on their own... 

Its just like balancing maps, tanks or the matchmaker... What is not as simple as copying things from pc ist just impossible for this devs...

 

Shame on you....

 

Hello, we've been tracking the reports however we have not been able to see (hear) or reproduce this issue of missing audio. It's possible it is caused by a fragmented build caused when downloading. Would it be possible to do a fresh installation of the game and let us know if you are still having audio issues?

Ollimat99 #17 Posted 17 April 2019 - 12:37 PM

    Corporal

  • Players
  • 31620 battles
  • 12
  • Member since:
    07-26-2015

Oh hello... There is response...

 

Im gonna try this and will report here if there are some sort of changes to it..



Haukkis #18 Posted 17 April 2019 - 01:33 PM

    Major

  • Players
  • 31618 battles
  • 2,237
  • Member since:
    08-05-2015

View PostMaxChaos24, on 17 April 2019 - 12:42 PM, said:

 

Hello, we've been tracking the reports however we have not been able to see (hear) or reproduce this issue of missing audio. It's possible it is caused by a fragmented build caused when downloading. Would it be possible to do a fresh installation of the game and let us know if you are still having audio issues?

 

Not sure if this is the same issue but last week when I was playing in Ravaged Capital with T-54 some weird audio bug occured during the game, I recorded video, it's viewable on my Xbox profile, it's the one where I ramkill Vanguard ELC Even 90 :)

Ollimat99 #19 Posted 17 April 2019 - 08:04 PM

    Corporal

  • Players
  • 31620 battles
  • 12
  • Member since:
    07-26-2015

I did a complete uninstall..

Complete new installation..

Restarted the console and ist still there...

Ive made a vid wich i will upload asap...



Ollimat99 #20 Posted 18 April 2019 - 08:38 AM

    Corporal

  • Players
  • 31620 battles
  • 12
  • Member since:
    07-26-2015

Ok MaxChaos24, here are two games...Back to back yesterday evening after the reinstall and console restart...

It seems to me, that after th3 de- and reinstall, the problem is way more present than before... it felt like i had this problem yesterday in 90% of the games....

 

https://xboxclips.co...01-32af733050e5

 

https://xboxclips.co...2b-98ee25ca0e90







Also tagged with bug, xbox, 4.9, sound

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users