Jump to content


Engine noise bug

bug xbox 4.9 sound

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

MaxChaos24 #21 Posted 18 April 2019 - 10:43 AM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12874 battles
  • 20,234
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostOllimat99, on 17 April 2019 - 04:04 PM, said:

I did a complete uninstall..

Complete new installation..

Restarted the console and ist still there...

Ive made a vid wich i will upload asap...

 

View PostOllimat99, on 18 April 2019 - 04:38 AM, said:

Ok MaxChaos24, here are two games...Back to back yesterday evening after the reinstall and console restart...

It seems to me, that after th3 de- and reinstall, the problem is way more present than before... it felt like i had this problem yesterday in 90% of the games....

 

https://xboxclips.co...01-32af733050e5

 

https://xboxclips.co...2b-98ee25ca0e90

 

Thanks. :honoring:

Ollimat99 #22 Posted 03 May 2019 - 05:00 PM

    Corporal

  • Players
  • 34242 battles
  • 21
  • [C2GUY]
  • Member since:
    07-26-2015

Another 14 days gone and still no cure for this Bug found Max???

I can ensure you, im by far not the only one whos pi$$ed...

Everyone ive played with since the Update has gone live still suffers from this problem..

 

How on earth is ist not possible for you guys to fix this?



M4ntiX #23 Posted 03 June 2019 - 10:03 AM

    Major

  • Players
  • 27032 battles
  • 3,312
  • [JOCO]
  • Member since:
    03-18-2014
This problem appears to be fixed now. I waited a few days before reporting back just to make sure. Thanks, WG Team!

"4 kids single father 2 boats a plane 3cars and more battles than you."

"Jesus you smegheads are whiny about your Epeens."






Also tagged with bug, xbox, 4.9, sound

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users