Jump to content


Kraft Panther Premium Consumables Glitch

Try hard hey what happened? Jackie Chiles Wot Glitch max chaos

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

Salty_Tanker #1 Posted 18 May 2019 - 01:41 PM

    Major

  • WoTC Ambassador
  • 19019 battles
  • 2,399
  • Member since:
    12-21-2016
  I equipped my Kraft Panther with a large repair, large first aid and auto fire extinguisher . Halfway through the battle I had to use my repair kit BUT it wasn’t the large kit that I installed :confused:  all of my premium consumables glitched into small consumables and my attempt to MOE my tank was spoiled.  I tried it again and the premo consumables keep switching back to smalls .  Please fix .   

“ Never trust a forum member that uses an Anime profile pic .”      - SaltyMcD 


matematicalone #2 Posted 18 May 2019 - 05:54 PM

    First lieutenant

  • Players
  • 1816 battles
  • 636
  • Member since:
    11-15-2017
Really? Interesting bug. they couldn't make it work the other way around so you get big consumables from small ones, very interesting even bugs work for WG.


 


JelliedPenny08 #3 Posted 19 May 2019 - 04:10 PM

    Major

  • Players
  • 14843 battles
  • 4,055
  • Member since:
    06-07-2014
That's really interesting because I got hit last night in a light tank (I think Vanguard). My gun and ammo rack were definitely damaged, but when I used my Large Repair my ammo rack didn't get fixed. I didn't get hit a second time for it to be damaged again and I had to go through the rest of the battle with a damaged ammo rack. I would have noticed another hit in that tank otherwise I would think it was 2 hits. 

MaxChaos24 #4 Posted 20 May 2019 - 11:31 AM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12716 battles
  • 19,999
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostSaltyMcD, on 18 May 2019 - 09:41 AM, said:

  I equipped my Kraft Panther with a large repair, large first aid and auto fire extinguisher . Halfway through the battle I had to use my repair kit BUT it wasn’t the large kit that I installed :confused:  all of my premium consumables glitched into small consumables and my attempt to MOE my tank was spoiled.  I tried it again and the premo consumables keep switching back to smalls .  Please fix .   

 

I have to ask, wehen you changed your consumable load out to Premium Consumables, did you make sure to save and exit? I went through the logs for this year and you've always had small consumables on that tank. With them switching back to smalls, it sounds like you aren't pressing "X" to confirm and that you are hitting "circle" to cancel the changes.

Salty_Tanker #5 Posted 20 May 2019 - 05:47 PM

    Major

  • WoTC Ambassador
  • 19019 battles
  • 2,399
  • Member since:
    12-21-2016

View PostMaxChaos24, on 20 May 2019 - 05:31 AM, said:

 

I have to ask, wehen you changed your consumable load out to Premium Consumables, did you make sure to save and exit? I went through the logs for this year and you've always had small consumables on that tank. With them switching back to smalls, it sounds like you aren't pressing "X" to confirm and that you are hitting "circle" to cancel the changes.

 

  I have probably changed consumables thousands of times and this is a first . 

“ Never trust a forum member that uses an Anime profile pic .”      - SaltyMcD 


MaxChaos24 #6 Posted 20 May 2019 - 05:49 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12716 battles
  • 19,999
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostSaltyMcD, on 20 May 2019 - 01:47 PM, said:

 

  I have probably changed consumables thousands of times and this is a first . 

 

Thanks. Are you still seeing this same issue today, and just with the Krafts Panther?

Salty_Tanker #7 Posted 20 May 2019 - 05:50 PM

    Major

  • WoTC Ambassador
  • 19019 battles
  • 2,399
  • Member since:
    12-21-2016
I also had 10 war chests  mysteriously appear in my ops tab and then my game would freeze .  I reset the game and it happened again .   

“ Never trust a forum member that uses an Anime profile pic .”      - SaltyMcD 


Salty_Tanker #8 Posted 20 May 2019 - 05:51 PM

    Major

  • WoTC Ambassador
  • 19019 battles
  • 2,399
  • Member since:
    12-21-2016

View PostMaxChaos24, on 20 May 2019 - 11:49 AM, said:

 

Thanks. Are you still seeing this same issue today, and just with the Krafts Panther?

 

it only happened with Krafts Panther and I haven’t tried it since .  

“ Never trust a forum member that uses an Anime profile pic .”      - SaltyMcD 


Gmorck #9 Posted 20 May 2019 - 05:57 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 18232 battles
  • 371
  • Member since:
    12-13-2015

What they have to do is buff the faking Kraft's panther...

67 detection common

2.5 aiming time to a sharpshooter tank ... 

Yes maneuverability  suck like hell.... 

I know perfectly this tank and now it working like junk more than ever...  thx wargaming for your dedication...






3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users