Jump to content


MoE bug


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

Screeched in #1 Posted 23 May 2019 - 04:15 AM

    Sergeant

  • Players
  • 34605 battles
  • 128
  • Member since:
    12-30-2013

On several of my tanks since 4.10 the moe's have dropped drastically. Obj 277 64% down to 57% after a 5k game... that ain't right. And yes I know moe requirements reset although not this drastically. It has also happened on some other tanks too.

 

 



M4ntiX #2 Posted 23 May 2019 - 06:46 AM

    Major

  • Players
  • 26034 battles
  • 2,899
  • Member since:
    03-18-2014
Machine and Sharpshooter contracts made people dust off their tier IX's & X's and start playing again. I'm sure that's the reason for the MOE requirement shift you're seeing.

"Jesus you smegheads are whiny about your Epeens."


swindle 321 #3 Posted 23 May 2019 - 07:36 AM

    Major

  • Beta Tester
  • 35808 battles
  • 4,571
  • [IMTLZ]
  • Member since:
    11-08-2013
The requirements for marks are moving about constantly and some of the swings can be quite big, the requirements for the 277 must have gone up. In recent weeks the E50M's 3rd mark has been as low as 4200, now its sat above 4600 which makes quite a difference. That changed practically over night so any one that was grinding marks on it (me :( ) suffers with a drop in their damage standing. As your damage standing was pretty low on the tank anyway, the drop although it seems big is actually pretty insignificant. It's not a bug :)

 

YouTube

    





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users