Jump to content


Lots of Lag

lag

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

MPH146 #1 Posted 10 July 2019 - 01:39 AM

    Corporal

  • Players
  • 14009 battles
  • 12
  • Member since:
    01-13-2017
I noticed a LOT of lag today. Anyone else? I'm talking being able to pull and release trigger before the shot happens. A 2+ second delay between releasing the stick and the tank beginning to stop. And locking on to a target, turret and gun move to point at target, pull trigger, and the shot goes out in the direction the gun was pointing BEFORE the lock on. That bad.

CilettiDad #2 Posted 10 July 2019 - 02:31 AM

    Corporal

  • Players
  • 31936 battles
  • 61
  • [2S]
  • Member since:
    11-10-2013

Yes, it's been terrible tonight on NA. I checked my ISP connection and I have over 110M downstream, 60ms latency and 0 packet loss. Yet, in game I see the connection status bouncing from 5 bars to 3, sometimes 2 and 1.

 

I switched to EU and although I only had 4 bars, it never fluctuated less than 3.  



Sammael85 #3 Posted 10 July 2019 - 10:12 AM

    Major

  • Players
  • 25256 battles
  • 4,963
  • [FAC]
  • Member since:
    08-20-2015

Now it's the EU server the one is lagging badly, mainly because most of you are entering in. :sceptic:


Some might say i'm not constructive enough... Too bad i'm actually a deconstructivist

Si eres español/hispano y te sientes aislado por WG, no estás solo: Hay un Batallón Exiliado dispuesto a ayudarte

Hear me ROAR!!!
 


SpartanFire71 #4 Posted 10 July 2019 - 03:33 PM

    Major

  • Players
  • 23814 battles
  • 4,560
  • Member since:
    01-02-2016
I have been lagging a good bit on EU server since the special MM event.

There are still some severe frustrations, but I still love to play.

 

 

 






Also tagged with lag

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users