Jump to content


Lag


  • Please log in to reply
54 replies to this topic

Grimace151 #21 Posted 10 July 2019 - 07:06 PM

    First lieutenant

  • Players
  • 47329 battles
  • 869
  • [CRPT]
  • Member since:
    02-13-2014

View PostMaxChaos24, on 10 July 2019 - 02:00 PM, said:

Hello, what Console are you seeing this on and what Server?

 

EU it is fine on NA but EU is real bad every 15sec huge spikes 7 people in party all experiencing the same thing 

 


Grimace151 #22 Posted 10 July 2019 - 07:10 PM

    First lieutenant

  • Players
  • 47329 battles
  • 869
  • [CRPT]
  • Member since:
    02-13-2014
XBOX

 


Grimace151 #23 Posted 10 July 2019 - 07:12 PM

    First lieutenant

  • Players
  • 47329 battles
  • 869
  • [CRPT]
  • Member since:
    02-13-2014

https://gamerdvr.com/gamer/grimace151/video/76958222

this is what it looks like

 


 


BYTORtheSn0wd0g #24 Posted 10 July 2019 - 07:17 PM

    Captain

  • Players
  • 28897 battles
  • 1,041
  • [-OFF-]
  • Member since:
    03-10-2014
Same was happening to me last night on XBOX NA server between 1800-1930 EDT  last night.   My green bars were full, and I was home alone, so not sharing any resources.   Twitching and rubber-banding were noticeable it seemed when multiple tanks from both sides were engaged and lit up on maps.    It wasn't constant, just what we refer to as lag spikes.    At times I shot rocks and dirt which was discouraging.   

Camelman Fin #25 Posted 10 July 2019 - 07:17 PM

    Captain

  • Players
  • 23886 battles
  • 1,347
  • [CRPT]
  • Member since:
    04-02-2017

View PostMaxChaos24, on 10 July 2019 - 09:00 PM, said:

Hello, what Console are you seeing this on and what Server?

 

Xbox one euro server i have played now 4 hours but just 10 games and it lags constantly thats why i have played so few games and my connection is fine basically zero packet loss, jitter 1 ping 11 etc. and my games have been really bad because wot lags like crazy every game from start to finish

Edited by Camelman Fin, 10 July 2019 - 07:21 PM.


Sbornaja #26 Posted 10 July 2019 - 07:37 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 37205 battles
  • 5,656
  • [KRAUT]
  • Member since:
    01-05-2014

View PostMaxChaos24, on 10 July 2019 - 08:00 PM, said:

Hello, what Console are you seeing this on and what Server?

 

Xbox One

EU 

 


 

  XBOX ONE


MaxChaos24 #27 Posted 10 July 2019 - 08:09 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 12745 battles
  • 20,023
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013
Thanks, We are looking into it. :honoring:

IBROX 04 #28 Posted 10 July 2019 - 08:25 PM

    Major

  • Players
  • 19789 battles
  • 8,585
  • [BNKR]
  • Member since:
    11-10-2014

View PostMaxChaos24, on 10 July 2019 - 09:09 PM, said:

Thanks, We are looking into it. :honoring:

 

Kool, Can you phone my ISP while you're at it and tell em to fix my hub's latency issue please.

 

Cheers 


 

 

 

 


GameWinner_001 #29 Posted 10 July 2019 - 09:43 PM

    Captain

  • Players
  • 41088 battles
  • 1,911
  • [TOP-N]
  • Member since:
    12-04-2015

View PostMaxChaos24, on 10 July 2019 - 09:09 PM, said:

Thanks, We are looking into it. :honoring:

 

PS4, EU server:

 

In one match: Lag.

 

In another match: My tank froze and I only could restart the game.



GameWinner_001 #30 Posted 10 July 2019 - 09:52 PM

    Captain

  • Players
  • 41088 battles
  • 1,911
  • [TOP-N]
  • Member since:
    12-04-2015

View PostMaxChaos24, on 10 July 2019 - 09:09 PM, said:

Thanks, We are looking into it. :honoring:

 

And I have just lost the connection in another match.

DaffierPear6 #31 Posted 10 July 2019 - 09:57 PM

    First lieutenant

  • Players
  • 22971 battles
  • 707
  • [1CAB]
  • Member since:
    11-10-2013

Hmmmm ............ It sounds like the rest of the world has now got Australian internet connections!

 

Now you know what it's like to play down under!!  Welcome to our World!!



xXCoil3dXx #32 Posted 10 July 2019 - 10:57 PM

    Corporal

  • Players
  • 32543 battles
  • 12
  • [SDRGN]
  • Member since:
    12-28-2015
Last night during GTL had several lag spikes. One second delay on shots was fun.

welder669 #33 Posted 10 July 2019 - 11:11 PM

    Corporal

  • Players
  • 17413 battles
  • 26
  • [D7CAV]
  • Member since:
    05-03-2014
Xbox one. NA server. Wired. Just finished a battle that was terrible. I have not had a lag issues like it since I updated too the xbox one and went wired.

MaCWolFS #34 Posted 10 July 2019 - 11:14 PM

    Corporal

  • Players
  • 6985 battles
  • 26
  • Member since:
    01-21-2016

World of tanks service is currently not available.

Xbox on auto select, EU mainly.

I've played on Monday evening and it was lagging badly even after router reset. Today same thing for most of the evening and now service not available. Boths days been using XP boosts.



im_balthazur #35 Posted 10 July 2019 - 11:18 PM

    Sergeant

  • Players
  • 34625 battles
  • 197
  • [DODTR]
  • Member since:
    09-02-2017

View PostDaffierPear6, on 10 July 2019 - 09:57 PM, said:

Hmmmm ............ It sounds like the rest of the world has now got Australian internet connections!

 

Now you know what it's like to play down under!!  Welcome to our World!!

 

I live in Beijing so I hear ya. These guys haven’t a clue what it’s like. 

 

It wasn’t always this bad. Remember way back when, when there was a server in China?

 

Good days.



CilettiDad #36 Posted 11 July 2019 - 12:00 AM

    Corporal

  • Players
  • 29144 battles
  • 49
  • [AMEX]
  • Member since:
    11-10-2013

View Postbrownljk, on 10 July 2019 - 02:04 PM, said:

 

in my experience Max it was last night 8-11PM EST; Xbox and the NA server.

 

some rubberbanding, actions not taking effect immediately (turns, stopping, cruise control, even some shots were a 1 second lag) it wasn't debilitating but it was noticeable.

 



CilettiDad #37 Posted 11 July 2019 - 12:05 AM

    Corporal

  • Players
  • 29144 battles
  • 49
  • [AMEX]
  • Member since:
    11-10-2013
Same here Max.  I typically have a very good 5 bar connection on NA, but last night I watched the connection bounce from 4 bars to 3 or 2 bars every few seconds, and sometimes down to 1 bar.  I checked my connection and had >110M downstream with 60ms ping and 0 packet loss.
I switched to the EU server and played for the rest of the evening with a solid 4-3 bar connection.

rarickp1973 #38 Posted 11 July 2019 - 12:13 AM

    Captain

  • Players
  • 12178 battles
  • 1,064
  • [K2]
  • Member since:
    12-24-2016
Game was unplayable yesterday...I managed 3 matches last evening with terrible lag. I never have lag issues normally. How has it been today on NA PS4??
signature.png

 


CilettiDad #39 Posted 11 July 2019 - 04:23 AM

    Corporal

  • Players
  • 29144 battles
  • 49
  • [AMEX]
  • Member since:
    11-10-2013
NA Xbox server seemed back to normal tonight.

Master Raigoth #40 Posted 11 July 2019 - 07:06 AM

    Corporal

  • Players
  • 4123 battles
  • 79
  • [7C]
  • Member since:
    12-22-2015
Had really bad lag yesterday (My tank stopped moving completely for like...ten seconds while everyone else around me was continuing to move. Went back to normal after a bit) Plenty of spikes, but today it seemed to be better.




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users