Jump to content


Fix The Lag!

useless update

  • Please log in to reply
26 replies to this topic

UBERSICKO #1 Posted 13 August 2019 - 02:25 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 36112 battles
  • 363
  • Member since:
    07-11-2015
Ever since today's update the game has serious lag spikes constantly you can barely doing anything, it's bouncing between red and hopefully yellow connection and before you say it's my internet the game was running fine before the downtime. Reset your garbage servers WarGaming. We pay good money to play this game.

Capt_John_Colby #2 Posted 13 August 2019 - 02:35 PM

    Sergeant

  • Players
  • 31384 battles
  • 101
  • [DAD]
  • Member since:
    01-09-2016
Had some laggy moments today - hope it's calmed down on the PS4

John Arrowsmith #3 Posted 13 August 2019 - 02:38 PM

    Major

  • Players
  • 79187 battles
  • 16,135
  • Member since:
    02-13-2014
Working fine for me.

World of tanks Auto lock edition,  because aiming shouldn't be a skill.

 

 

 


UBERSICKO #4 Posted 13 August 2019 - 02:39 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 36112 battles
  • 363
  • Member since:
    07-11-2015

View PostCapt_John_Colby, on 13 August 2019 - 10:35 PM, said:

Had some laggy moments today - hope it's calmed down on the PS4

 

still trying to play and it's impossible to do anything, constantly jerks around.
 


Tempest fox3 #5 Posted 13 August 2019 - 02:39 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 21023 battles
  • 18,393
  • [JOCO]
  • Member since:
    08-22-2013

I love this forum, since the reset today we've already had two threads, one saying everything is fixed and they no longer get lag. The other saying everything is broken and they now lag all the time.

Meanwhile my connection is the same as it's ever been. Play on either server with no lag.

Ever think it's on your end?

Have you cleared your console cache?

Have you port forwarded all necessary ports to your console? (upnp doesn't do the job with current gen consoles *at least not on my router. I had to manually port forward) 

Are you in WiFi? If so get a cable. Wifi is garbage for gaming. 


War is a Democracy and the enemy always gets a vote.

3 MoE's: E-25, M41 Walker Bulldog, E-50, Snakebite, E-75, T32, Tiger 131, Skoda T25 - In order obtained

 

Spoiler

UBERSICKO #6 Posted 13 August 2019 - 02:40 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 36112 battles
  • 363
  • Member since:
    07-11-2015

View PostTempest fox3, on 13 August 2019 - 10:39 PM, said:

I love this forum, since the reset today we've already had two threads, one saying everything is fixed and they no longer get lag. The other saying everything is broken and they now lag all the time.

Meanwhile my connection is the same as it's ever been. Play on either server with no lag.

Ever think it's on your end?

 

Its not my end as it was working perfectly before the downtime, ever since the server merge its been garbage.

Edited by UBERSICKO, 13 August 2019 - 02:42 PM.


Tempest fox3 #7 Posted 13 August 2019 - 02:42 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 21023 battles
  • 18,393
  • [JOCO]
  • Member since:
    08-22-2013

View PostUBERSICKO, on 13 August 2019 - 02:40 PM, said:

 

Its not my end as it was working perfectly before the downtime

 

Clear your cache and reset your router. I sometimes get an issue after an update to the game but it clears as soon as I clear cache and reset. 


War is a Democracy and the enemy always gets a vote.

3 MoE's: E-25, M41 Walker Bulldog, E-50, Snakebite, E-75, T32, Tiger 131, Skoda T25 - In order obtained

 

Spoiler

UBERSICKO #8 Posted 13 August 2019 - 02:51 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 36112 battles
  • 363
  • Member since:
    07-11-2015

View PostTempest fox3, on 13 August 2019 - 10:42 PM, said:

 

Clear your cache and reset your router. I sometimes get an issue after an update to the game but it clears as soon as I clear cache and reset. 

Never had to do it before



John Arrowsmith #9 Posted 13 August 2019 - 02:51 PM

    Major

  • Players
  • 79187 battles
  • 16,135
  • Member since:
    02-13-2014

View PostUBERSICKO, on 13 August 2019 - 02:40 PM, said:

 

Its not my end as it was working perfectly before the downtime, ever since the server merge its been garbage.

 

so which is it?   perfect before downtime or garbage?

World of tanks Auto lock edition,  because aiming shouldn't be a skill.

 

 

 


UBERSICKO #10 Posted 13 August 2019 - 02:57 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 36112 battles
  • 363
  • Member since:
    07-11-2015

View PostJohn Arrowsmith, on 13 August 2019 - 10:51 PM, said:

 

so which is it?   perfect before downtime or garbage?

 

Don't be facetious. It was running ok, did the clear cache and surprise surprise it's still the same:angry:

Edited by UBERSICKO, 13 August 2019 - 02:58 PM.


John Arrowsmith #11 Posted 13 August 2019 - 03:00 PM

    Major

  • Players
  • 79187 battles
  • 16,135
  • Member since:
    02-13-2014

View PostUBERSICKO, on 13 August 2019 - 02:57 PM, said:

 

Don't be facetious. It was running ok, did the clear cache and surprise surprise it's still the same:angry:

 

so was it running ok before the update or garbage?

 

 

What console are you on?

 

Are you wired or wireless?

 

Have you set up port forwarding?

 

What's your nat type?

 

 

Do you have a speed test result?

 


World of tanks Auto lock edition,  because aiming shouldn't be a skill.

 

 

 


x_BAlN_x #12 Posted 13 August 2019 - 03:00 PM

    Major

  • Players
  • 60392 battles
  • 2,393
  • Member since:
    03-02-2016
Try running a new piece of string between your tin cans.

UBERSICKO #13 Posted 13 August 2019 - 03:02 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 36112 battles
  • 363
  • Member since:
    07-11-2015

View Postx_BAlN_x, on 13 August 2019 - 11:00 PM, said:

Try running a new piece of string between your tin cans.

 

Try to be less of a tool

Edited by UBERSICKO, 13 August 2019 - 03:04 PM.


UBERSICKO #14 Posted 13 August 2019 - 03:03 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 36112 battles
  • 363
  • Member since:
    07-11-2015

View PostJohn Arrowsmith, on 13 August 2019 - 11:00 PM, said:

 

so was it running ok before the update or garbage?

 

 

What console are you on?

 

Are you wired or wireless?

 

Have you set up port forwarding?

 

What's your nat type?

 

 

Do you have a speed test result?

 

 

xbox one x

wired

yep all open

open 

94MB down



John Arrowsmith #15 Posted 13 August 2019 - 03:07 PM

    Major

  • Players
  • 79187 battles
  • 16,135
  • Member since:
    02-13-2014

View PostUBERSICKO, on 13 August 2019 - 03:03 PM, said:

 

xbox one x

wired

yep all open

open 

94MB down

 

ping and upload?

World of tanks Auto lock edition,  because aiming shouldn't be a skill.

 

 

 


De ZuMME #16 Posted 13 August 2019 - 03:09 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 10053 battles
  • 328
  • Member since:
    02-13-2014
No problems here
XBOX One - EU server

"If the tanks succeed, then victory follows"
-Heinz Guderian

 


UBERSICKO #17 Posted 13 August 2019 - 03:11 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 36112 battles
  • 363
  • Member since:
    07-11-2015

View PostDe ZuMME, on 13 August 2019 - 11:09 PM, said:

No problems here
XBOX One - EU server

 

thats red or nothing for me

UBERSICKO #18 Posted 13 August 2019 - 03:19 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 36112 battles
  • 363
  • Member since:
    07-11-2015

View PostJohn Arrowsmith, on 13 August 2019 - 11:07 PM, said:

 

ping and upload?

 

ping about 350ms which is terrible

 



John Arrowsmith #19 Posted 13 August 2019 - 03:21 PM

    Major

  • Players
  • 79187 battles
  • 16,135
  • Member since:
    02-13-2014

View PostUBERSICKO, on 13 August 2019 - 03:19 PM, said:

 

ping about 350ms which is terrible

 

 

Is this an Xbox test or a home test


World of tanks Auto lock edition,  because aiming shouldn't be a skill.

 

 

 


Tempest fox3 #20 Posted 13 August 2019 - 03:48 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 21023 battles
  • 18,393
  • [JOCO]
  • Member since:
    08-22-2013

View PostUBERSICKO, on 13 August 2019 - 03:19 PM, said:

 

ping about 350ms which is terrible

 

 

Is that from your console settings or a third party website like speed test.net?

 

If it's from your Xbox settings either Xbox is having an issue on your area or your ISP is. Anything over 100ms is really bad for gaming. 


War is a Democracy and the enemy always gets a vote.

3 MoE's: E-25, M41 Walker Bulldog, E-50, Snakebite, E-75, T32, Tiger 131, Skoda T25 - In order obtained

 

Spoiler




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users