Jump to content


API - Undocumented (?) change of vehicles nations

API

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Beast_4_2 #1 Posted 01 September 2019 - 10:56 AM

    Sergeant

  • Players
  • 32425 battles
  • 123
  • [-GR-]
  • Member since:
    04-24-2016

@moderators, WG stuff, WG developers, WG testers and QA

 

There's been an undocumented change to the  API method

api-ps4-console.worldoftanks.com/wotx/encyclopedia/info/

 

It used to return the proper name for the respective nation in the block vehicle_nations

Since "lately" the nation names changed to e.g. "Series M" for usa, "Series Y" for uk and so forth (see the attached file)

 

Is this a bug in the API or an intended change?

 

 

 

 

 

 

Attached Thumbnails



MaxChaos24 #2 Posted 02 September 2019 - 11:22 AM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 13285 battles
  • 21,012
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostBeast_4_2, on 01 September 2019 - 06:56 AM, said:

@moderators, WG stuff, WG developers, WG testers and QA

 

There's been an undocumented change to the  API method

api-ps4-console.worldoftanks.com/wotx/encyclopedia/info/

 

It used to return the proper name for the respective nation in the block vehicle_nations

Since "lately" the nation names changed to e.g. "Series M" for usa, "Series Y" for uk and so forth (see the attached file)

 

Is this a bug in the API or an intended change?

 

 

 

 

 

 

 

It's a bug that's being fixed.

Beast_4_2 #3 Posted 06 September 2019 - 03:12 PM

    Sergeant

  • Players
  • 32425 battles
  • 123
  • [-GR-]
  • Member since:
    04-24-2016

Seems to have been fixed now.

 

Thanks



MaxChaos24 #4 Posted 06 September 2019 - 03:17 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 13285 battles
  • 21,012
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostBeast_4_2, on 06 September 2019 - 11:12 AM, said:

Seems to have been fixed now.

 

Thanks

 

:great:





Also tagged with API

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users