Jump to content


What the f


  • Please log in to reply
39 replies to this topic

Scoobydooboj #21 Posted 22 September 2019 - 08:57 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 17955 battles
  • 418
  • [7ARMD]
  • Member since:
    10-06-2016
Im on ps4 most evenings and have no idea what this lag is. Had the game crash a couple of times over the years but never suffer what some of you guys describe.
In the absence of orders, go find something and kill it.”
– Field Marshal Erwin Rommel

rarickp1973 #22 Posted 22 September 2019 - 11:00 PM

    Captain

  • Players
  • 13331 battles
  • 1,248
  • [KBT]
  • Member since:
    12-24-2016

View PostScoobydooboj, on 22 September 2019 - 08:57 PM, said:

Im on ps4 most evenings and have no idea what this lag is. Had the game crash a couple of times over the years but never suffer what some of you guys describe.

 

it’s been really bad the past week and half for me. I’ve also never had lag spikes at all in the past. Never...I guess I will just take a break for a while and come back and try later this week. The last several nights I’ve played it was beyond frustrating. 
signature.png

 


rarickp1973 #23 Posted 22 September 2019 - 11:02 PM

    Captain

  • Players
  • 13331 battles
  • 1,248
  • [KBT]
  • Member since:
    12-24-2016
Also, if anyone out there is experiencing the same as me and it clears up please give me a heads up. I’m done wasting my time trying for a few days
signature.png

 


RaiBOT01 #24 Posted 22 September 2019 - 11:19 PM

    (Cat) Community Manager

  • Administrator
  • 3075 battles
  • 14,448
  • [WGW]
  • Member since:
    06-28-2013
Let me ask the QA Analyst team.  Thanks.  

<a data-cke-saved-href='http://www.pixeljoint.com/files/icons/walkingcat_by_thetaupe.gif' href='http://www.pixeljoint.com/files/icons/walkingcat_by_thetaupe.gif' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin...by_thetaupe.gif</a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin...hetaupe.gif</a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin...upe.gif</a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin...gif</a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'><a href='http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a>' class='bbc_url' title='External link' rel='external'>http://www.pixeljoin.../a></a></a></a></a> 

Player's passion for our games is the fuel that keeps my tank engine running every day.

"Never let your sense of morals get in the way of doing what's right" - Isaac Asimov

Follow me on Twitter: @RAIBot01 - Crew Skills and Perks

Customer Support 


rarickp1973 #25 Posted 23 September 2019 - 12:51 AM

    Captain

  • Players
  • 13331 battles
  • 1,248
  • [KBT]
  • Member since:
    12-24-2016

View PostRaiBOT01, on 22 September 2019 - 11:19 PM, said:

Let me ask the QA Analyst team.  Thanks.  

 

Appreciated Rai...it’s been brutal
signature.png

 


RaunchyWallaby #26 Posted 23 September 2019 - 12:59 AM

    Corporal

  • Players
  • 7850 battles
  • 95
  • [CUMMM]
  • Member since:
    05-09-2014
I've experienced lag spikes quite a bit after the more recent updates. The most annoying lag issue I experience is when everything else regarding my tank is functioning fluidly, I aim my shot and pull the trigger, and nothing happens with my gun for a few seconds only for it to randomly fire after I've already pulled back behind cover.

rarickp1973 #27 Posted 23 September 2019 - 01:16 AM

    Captain

  • Players
  • 13331 battles
  • 1,248
  • [KBT]
  • Member since:
    12-24-2016

View PostRaunchyWallaby, on 23 September 2019 - 12:59 AM, said:

I've experienced lag spikes quite a bit after the more recent updates. The most annoying lag issue I experience is when everything else regarding my tank is functioning fluidly, I aim my shot and pull the trigger, and nothing happens with my gun for a few seconds only for it to randomly fire after I've already pulled back behind cover.

 

I have that same issue as well...cost me tons of shots lately. I can’t play the game until this is fixed. That along with several other lag issues has rendered the game unplayable.
signature.png

 


desert000fox #28 Posted 23 September 2019 - 01:30 AM

    Captain

  • Players
  • 34246 battles
  • 1,019
  • [JOCO]
  • Member since:
    02-15-2014
Yes ..we've been getting lag as well. All tests locally have been green in terms of our ISP. All other online games are fine. WoT is not.

billy-doc1 #29 Posted 23 September 2019 - 07:36 AM

    Captain

  • Players
  • 20655 battles
  • 1,612
  • [BULL-]
  • Member since:
    01-19-2016

View Postrarickp1973, on 22 September 2019 - 06:23 AM, said:

Still getting lag spikes...it’s definitely not on my end. WG, please fix this. I may just play another game if this continues. Sucks because WOT is my go to.

 

PS4 Pro?

boost mode on? 

if you have issues with boost mode on,disable it....sometimes causes hick-ups & looks like lag spikes



ozrage #30 Posted 23 September 2019 - 08:03 AM

    Sergeant

  • Players
  • 19789 battles
  • 218
  • [SWEDE]
  • Member since:
    12-05-2015

View Postbilly-doc1, on 23 September 2019 - 07:36 AM, said:

 

PS4 Pro?

boost mode on? 

if you have issues with boost mode on,disable it....sometimes causes hick-ups & looks like lag spikes

 

I tried with and without it on. Same [edited]. However I think it acutally runs better on the regular ps4, the pro which I play on it always worked worse than the old.

billy-doc1 #31 Posted 23 September 2019 - 10:18 AM

    Captain

  • Players
  • 20655 battles
  • 1,612
  • [BULL-]
  • Member since:
    01-19-2016

View Postozrage, on 23 September 2019 - 10:03 AM, said:

 

I tried with and without it on. Same [edited]. However I think it acutally runs better on the regular ps4, the pro which I play on it always worked worse than the old.

 

advice then> switch to 1080p res & set boost mode to OFF....better performance overall

ozrage #32 Posted 23 September 2019 - 10:38 AM

    Sergeant

  • Players
  • 19789 battles
  • 218
  • [SWEDE]
  • Member since:
    12-05-2015

View Postbilly-doc1, on 23 September 2019 - 10:18 AM, said:

 

advice then> switch to 1080p res & set boost mode to OFF....better performance overall

 

That is what I'm running. Don't get me wrong, sometimes but rarely the game works great. I was surprised a few weeks ago at the server reset the game for me ran smooth but soon degenerated to same old laggy thing. 

Edited by ozrage, 23 September 2019 - 10:38 AM.


MaxChaos24 #33 Posted 23 September 2019 - 11:22 AM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 13184 battles
  • 20,833
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

Hello, 

If you are experience connection issues, please file a Support Ticket to help troubleshoot the issue. If your issue started right after downloading an update, it sounds like your build is fragmented and likely the source of your issues. I would try a clean install to see if that resolves it. :honoring:



ozrage #34 Posted 23 September 2019 - 11:46 AM

    Sergeant

  • Players
  • 19789 battles
  • 218
  • [SWEDE]
  • Member since:
    12-05-2015

View PostMaxChaos24, on 23 September 2019 - 11:22 AM, said:

Hello, 

If you are experience connection issues, please file a Support Ticket to help troubleshoot the issue. If your issue started right after downloading an update, it sounds like your build is fragmented and likely the source of your issues. I would try a clean install to see if that resolves it. :honoring:

 

Alright, I deleted it and now I'm reinstalling it. I will report back when it's done and tested. Will be a while though! Thanks for the tip Max!

Edited by ozrage, 23 September 2019 - 11:46 AM.


MicK1ller #35 Posted 23 September 2019 - 01:32 PM

    Sergeant

  • Players
  • 54128 battles
  • 124
  • Member since:
    07-20-2016

View PostRubbelito, on 21 September 2019 - 05:33 AM, said:

 

 

I'm afraid to say it, but chances are it's on your end, or even somewhere in between that neither you nor wg can do much about.

I've been playing every day, more or less, for a long time and I hardly ever experience lag and I often even play on the NA server which is located over 40.000 4.000 miles away.

 

Oh so it does not happen to you....that means it not a problem, Wrong again. I have notice this guy is such a great [edited]-et always positive 

ozrage #36 Posted 23 September 2019 - 01:42 PM

    Sergeant

  • Players
  • 19789 battles
  • 218
  • [SWEDE]
  • Member since:
    12-05-2015

View PostMaxChaos24, on 23 September 2019 - 11:22 AM, said:

Hello, 

If you are experience connection issues, please file a Support Ticket to help troubleshoot the issue. If your issue started right after downloading an update, it sounds like your build is fragmented and likely the source of your issues. I would try a clean install to see if that resolves it. :honoring:

 

This is the first game after the reinstall. If this is how it suppose to run then okay. Guess I'm spoiled with 144hz screen that console games look laggy now. This game I didn't have any big issues however. I'll test some more and see if I notice any improvements.

 


Edited by ozrage, 23 September 2019 - 01:54 PM.


MaxChaos24 #37 Posted 23 September 2019 - 02:04 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 13184 battles
  • 20,833
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View Postozrage, on 23 September 2019 - 09:42 AM, said:

 

This is the first game after the reinstall. If this is how it suppose to run then okay. Guess I'm spoiled with 144hz screen that console games look laggy now. This game I didn't have any big issues however. I'll test some more and see if I notice any improvements.

 

 

Curious to know where you think you were lagging at in the video? I didn't see a single bit of lag during it. It was smooth as butter the whole way through. 

ozrage #38 Posted 23 September 2019 - 02:09 PM

    Sergeant

  • Players
  • 19789 battles
  • 218
  • [SWEDE]
  • Member since:
    12-05-2015

View PostMaxChaos24, on 23 September 2019 - 02:04 PM, said:

 

Curious to know where you think you were lagging at in the video? I didn't see a single bit of lag during it. 

 

This wasn't very bad at all. There is a bit of spot lag around the 14:08 mark, when stopping at the wall in the beginning. But I learned that is due to console maxing out. :) Then there is some barely noticable chops when going from ADS to third person. However ps4 doesn't capture everything. But granted, if it was running like this all the time I wouldn't complain to be honest. I'll try to save some more examples later on, I posted this because it was a clean install. 

 

Edited by ozrage, 23 September 2019 - 02:12 PM.


psmobius1 #39 Posted 23 September 2019 - 03:04 PM

    Major

  • Players
  • 31063 battles
  • 2,637
  • [USA1]
  • Member since:
    01-20-2016
PS4 here and zero issues playing and I am not even hardwired but I have excellent service and one of the top end routers so that helps. Hope you get your connection or game install figured out quickly. 

rarickp1973 #40 Posted 23 September 2019 - 11:45 PM

    Captain

  • Players
  • 13331 battles
  • 1,248
  • [KBT]
  • Member since:
    12-24-2016

View PostMaxChaos24, on 23 September 2019 - 11:22 AM, said:

Hello, 

If you are experience connection issues, please file a Support Ticket to help troubleshoot the issue. If your issue started right after downloading an update, it sounds like your build is fragmented and likely the source of your issues. I would try a clean install to see if that resolves it. :honoring:

 

did as you said and so far it’s back normal. Thank you
signature.png

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users