Jump to content


Service Unavailable?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

Tcbys1 #1 Posted 21 September 2019 - 11:33 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 24436 battles
  • 7
  • Member since:
    06-28-2013
Past two days or so I keep getting disconnected from games and I get error that reads Service Unavailable. Is this happening to anyone else if not anyway to fix this?

The Whammer 76 #2 Posted 22 September 2019 - 07:57 AM

    Staff sergeant

  • Players
  • 16309 battles
  • 478
  • Member since:
    11-23-2016
Sometimes redownloading The game helps. I run all my games off of an external hard drive and it has significantly improved load up, load in and all but removed lag for me. There is also a cache clear you can do to your Xbox (inter web it). Report back with any results.

IBROX 04 #3 Posted 22 September 2019 - 08:48 AM

    Major

  • Players
  • 20408 battles
  • 9,281
  • [BNKR]
  • Member since:
    11-10-2014
Service unavailable pops up every 20 minutes if i stick a wire in my Hub3. It has an pump6 chipset issue. So i run wireless/WiFi and the only issues i have is high latency spikes now. Have you checked to see if your equipment has the same issue and if its on the list of faulty puma6 issues? Or it could be just a wee issue in your area and hopefully it will clear up itself. 

Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm

 

 

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users