Jump to content


New exploit and or bug tank's penned damage not applied.

exploit issue bug server

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

nWo-Iron_Eagle #1 Posted 24 March 2020 - 11:56 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 26168 battles
  • 270
  • [_NWO_]
  • Member since:
    04-04-2017

In the video and images you can see i penned the server applied damage everything was above board but the ism player received 0 damage same goes with the oho player in clip 2. 

 

Images shows exactly the new issue? and or exploit

 

https://www.youtube.com/watch?v=CiCsiTwHdJg

 

pic 1 has 129hp

https://imgur.com/a/BR570IR

 

pic 2 my aprc from 88 on tiger hit's/pens does only 193 damage

https://imgur.com/a/4fAb8AA

 

pic 3 ism player drives away with 219hp

https://imgur.com/a/iJkm8a9

 

 

 


 

 

 


Tempest fox3 #2 Posted 25 March 2020 - 12:27 AM

    Major

  • Beta Tester
  • 23218 battles
  • 20,929
  • [JOCO]
  • Member since:
    08-22-2013
Are these the right clips and pics? He started on 219hp. Your shot doesn't pen, he still has 219 hp.

War is a Democracy and the enemy always gets a vote.

3 MoE's: E-25, M41 Walker Bulldog, E-50, Snakebite, E-75, T32, Tiger 131, Skoda T25, Boilermaker, Sentinel AC4 Experimental, M41B Brazil- In order obtained

 

Spoiler

nWo-Iron_Eagle #3 Posted 25 March 2020 - 01:09 AM

    Staff sergeant

  • Players
  • 26168 battles
  • 270
  • [_NWO_]
  • Member since:
    04-04-2017

View PostTempest fox3, on 24 March 2020 - 04:27 PM, said:

Are these the right clips and pics? He started on 219hp. Your shot doesn't pen, he still has 219 hp.

 

You can see clearly in the second image my round dealing 193 damage with a pen but did not apply to the player.

 

 

 


TocFanKe4 #4 Posted 25 March 2020 - 01:21 AM

    Major

  • Players
  • 22359 battles
  • 25,542
  • [GIRLS]
  • Member since:
    03-16-2014

Looks like a damage display bug to me.  He probably got hit, but it didn't display the damage.  Did you check to see if you did that much damage to him in the after match report? 

 

You should post this on the bug reports part of the forum.

 

http://forum-console...6-report-a-bug/


 

This is what is sounds like, when seals cry


Tempest fox3 #5 Posted 25 March 2020 - 01:33 AM

    Major

  • Beta Tester
  • 23218 battles
  • 20,929
  • [JOCO]
  • Member since:
    08-22-2013

View PostnWo-Iron_Eagle, on 25 March 2020 - 01:09 AM, said:

 

You can see clearly in the second image my round dealing 193 damage with a pen but did not apply to the player.

 

The gameplay perspective clip doesn't show any damage numbers.

 

As for why the replay file does. Don't know. 


War is a Democracy and the enemy always gets a vote.

3 MoE's: E-25, M41 Walker Bulldog, E-50, Snakebite, E-75, T32, Tiger 131, Skoda T25, Boilermaker, Sentinel AC4 Experimental, M41B Brazil- In order obtained

 

Spoiler

M4ntiX #6 Posted 25 March 2020 - 10:51 AM

    Major

  • Players
  • 35328 battles
  • 5,634
  • [JOCO]
  • Member since:
    03-18-2014

That's no cheat or exploit, that's an IS-M and we all know its side armor is...

 

 

As far as the damage number in the replay goes, beats me. Replay bug? Your shot got absorbed and he didn't take any damage as seen in the status window.


Current game frustration level: ██▒▒▒▒▒▒▒▒  20%

"No one in history has ever been insulted into agreement." - Arthur Brooks


MaxChaos24 #7 Posted 25 March 2020 - 11:49 AM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 13858 battles
  • 22,121
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostnWo-Iron_Eagle, on 24 March 2020 - 06:56 PM, said:

In the video and images you can see i penned the server applied damage everything was above board but the ism player received 0 damage same goes with the oho player in clip 2. 

 

Images shows exactly the new issue? and or exploit

 

https://www.youtube.com/watch?v=CiCsiTwHdJg

 

pic 1 has 129hp

https://imgur.com/a/BR570IR

 

pic 2 my aprc from 88 on tiger hit's/pens does only 193 damage

https://imgur.com/a/4fAb8AA

 

pic 3 ism player drives away with 219hp

https://imgur.com/a/iJkm8a9

 

 

 

 

The -193 was the amount that was previously dealt to him before he got to you @2:10 in the replay. Your round was eaten by the tracks.

 

Looks like you ran into a bug with the replay. If you watch the replay from start to finish, it plays normally and shows you didn't penetrate or do damage. After you get killed and then rewind, the damage float will playback the last received damage upon being hit, it doesn't mean that your round did damage that wasn't recorded. 



KilledByPing #8 Posted 25 March 2020 - 03:35 PM

    Major

  • Players
  • 17983 battles
  • 2,782
  • [ENVY]
  • Member since:
    02-12-2017

The view from IS-M location look just wierd.

When we look at the Sniper View of the actual server replay AND actual game recordings it is clear that you hit the ROCK. You lucky shell ricochete into IS-M at all instead of just bounce.



M4ntiX #9 Posted 25 March 2020 - 03:46 PM

    Major

  • Players
  • 35328 battles
  • 5,634
  • [JOCO]
  • Member since:
    03-18-2014

View PostKilledByPing, on 25 March 2020 - 03:35 PM, said:

The view from IS-M location look just wierd.

When we look at the Sniper View of the actual server replay AND actual game recordings it is clear that you hit the ROCK. You lucky shell ricochete into IS-M at all instead of just bounce.

 

He did not hit the rock, it's a replay anomaly. Reticle is always a smidge lower on replays for some reason. HE did hit the IS-M but the shot got absorbed and dealt no damage.

Current game frustration level: ██▒▒▒▒▒▒▒▒  20%

"No one in history has ever been insulted into agreement." - Arthur Brooks


TocFanKe4 #10 Posted 25 March 2020 - 04:10 PM

    Major

  • Players
  • 22359 battles
  • 25,542
  • [GIRLS]
  • Member since:
    03-16-2014

View PostMaxChaos24, on 25 March 2020 - 06:49 AM, said:

 

The -193 was the amount that was previously dealt to him before he got to you @2:10 in the replay. Your round was eaten by the tracks.

 

Looks like you ran into a bug with the replay. If you watch the replay from start to finish, it plays normally and shows you didn't penetrate or do damage. After you get killed and then rewind, the damage float will playback the last received damage upon being hit, it doesn't mean that your round did damage that wasn't recorded. 

 

I've noticed the replay system is kind of buggy sometimes.  Shots will show lag in replay, but since it's a downloaded replay, it shouldn't have lag.

 

This is what is sounds like, when seals cry


Tempest fox3 #11 Posted 25 March 2020 - 04:21 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 23218 battles
  • 20,929
  • [JOCO]
  • Member since:
    08-22-2013

View PostTocFanKe4, on 25 March 2020 - 04:10 PM, said:

 

I've noticed the replay system is kind of buggy sometimes.  Shots will show lag in replay, but since it's a downloaded replay, it shouldn't have lag.

 

Yeah, the reply file often shows damage calculation before the shell physically hits the target. 


War is a Democracy and the enemy always gets a vote.

3 MoE's: E-25, M41 Walker Bulldog, E-50, Snakebite, E-75, T32, Tiger 131, Skoda T25, Boilermaker, Sentinel AC4 Experimental, M41B Brazil- In order obtained

 

Spoiler

KilledByPing #12 Posted 25 March 2020 - 08:22 PM

    Major

  • Players
  • 17983 battles
  • 2,782
  • [ENVY]
  • Member since:
    02-12-2017

View PostM4ntiX, on 25 March 2020 - 06:46 PM, said:

 

He did not hit the rock, it's a replay anomaly. Reticle is always a smidge lower on replays for some reason. HE did hit the IS-M but the shot got absorbed and dealt no damage.

 

Even when we looking at sniper view it is clear he did hit the rock





Also tagged with exploit, issue, bug, server

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users