Jump to content


Please put the platoon indication back on the HUD

Platoon update hud

  • Please log in to reply
25 replies to this topic

Mess101-x #21 Posted 13 September 2020 - 11:38 AM

    Corporal

  • Players
  • 12182 battles
  • 62
  • Member since:
    11-12-2014
Agreed, wonder why it was removed.

N6X507-p #22 Posted 13 September 2020 - 11:44 AM

    First lieutenant

  • Players
  • 973 battles
  • 693
  • [AMXS]
  • Member since:
    06-12-2018

View PostV4nquished79-x, on 26 August 2020 - 07:49 PM, said:

There is no enough memory, the Xbox One X can't hadle so much  information

 

 

Don't know if you were serious, but MaxChaos24 has already confirmed it when that same request was made in a different thread.



Zamppasamppa-p #23 Posted 13 September 2020 - 11:46 AM

    Corporal

  • Players
  • 34611 battles
  • 71
  • [KARHU]
  • Member since:
    12-27-2016
+1 from here also

You might move in herds I hunt alone


Turbo_RB20-p #24 Posted 13 September 2020 - 01:21 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 16450 battles
  • 483
  • [ODH]
  • Member since:
    12-07-2015
They should also fix the AWFUL ops (or whatever they changed the name to this year) because any OP with long text overlaps, especially numbers. This update broke more UI than anything, but I guess we weren't paying enough money for those extra features. 

Turbo_RB20-p #25 Posted 13 September 2020 - 01:30 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 16450 battles
  • 483
  • [ODH]
  • Member since:
    12-07-2015

View PostV4nquished79-x, on 26 August 2020 - 02:49 PM, said:

There is no enough memory, the Xbox One X can't hadle so much  information

 

 

That's a lie, I can promise you the console has enough power. The devs are just lazy. I mod video games as a hobby (not tanks), the games I've worked with are far more intense on hardware than tanks ever could get. I can tell you that even the base iterations of the consoles can handle everything they want. 

 

The problem is the console update policy being limited in data size. It has nothing to do with the console being able to or not. One X is the most powerful console, them saying it can't do it is a lazy lie.



Ditch Doc-x #26 Posted 13 September 2020 - 02:21 PM

    Staff sergeant

  • Players
  • 26651 battles
  • 380
  • Member since:
    07-31-2014

View PostFastSirleon-p, on 12 September 2020 - 08:47 PM, said:

they should, but they don't even answer us, do you still think they'll fix it?

 

I think they’ll fix it if they are aware of it.  If it broke as an unintended consequence of implementing cross platform platoons, it makes sense that they’d be trying to fix all those little things. Eventually anyway.

 


“They’re trying to kill me,” Yossarian told him calmly. ”No one’s trying to kill you,” Clevinger cried.

”Then why are they shooting at me?” Yossarian asked. ”They’re shooting at everyone,” Clevinger answered. “They’re trying to kill everyone.”

”And what difference does that make?” Joseph Heller, Catch-22

 






Also tagged with Platoon, update, hud

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users