Jump to content


world of tanks e:00g24

world of tanks e:00g24

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Spectrallord #1 Posted 24 May 2015 - 08:08 PM

    Corporal

  • Players
  • 21570 battles
  • 12
  • [BOB]
  • Member since:
    04-09-2014
I have been getting this error for past week. Will not even allow me in game. I've deleted and reinstalled game, verified proper ports, rebooted router, dumped cache, and even reinstalled profile. Still nothing. I've lost a week of premium and lost out on great ops. Serious with?

Aschenblume #2 Posted 24 May 2015 - 08:10 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 25513 battles
  • 11,530
  • [DP]
  • Member since:
    08-10-2013
Its a server wide problem WarGaming is hard at work to solve the problem. There might even be compensation waiting for you in the garage.

       -Dreadnought-

Signature by Desyatnik Pansy

Super-Unicum - WN8 - 3200 -- Check out my tank guides for the: ConquerorLeopard 1STB-1Chieftain,

TigerCenturion Mk. 7/1Jagdtiger, and T26E4 Super Pershing


Spectrallord #3 Posted 24 May 2015 - 08:12 PM

    Corporal

  • Players
  • 21570 battles
  • 12
  • [BOB]
  • Member since:
    04-09-2014
If I could get to garage would be great

antipixx #4 Posted 26 August 2015 - 01:19 PM

    Private

  • Players
  • 21132 battles
  • 5
  • Member since:
    08-09-2013
Same problem here

Omur220 #5 Posted 18 October 2015 - 05:09 AM

    Private

  • Players
  • 7955 battles
  • 1
  • Member since:
    11-08-2013

Still having this issue

 



SqueakDaKing #6 Posted 20 October 2015 - 04:55 AM

    Private

  • Players
  • 24795 battles
  • 8
  • [CHECK]
  • Member since:
    08-01-2015
I'm having the same problem on Xbox one, sometimes I can get into the server sometimes I can't, by the time certain maps load for me I'm already dead.

ROMEOS RAGE #7 Posted 13 September 2018 - 05:08 PM

    Private

  • Players
  • 26369 battles
  • 5
  • [NCNR8]
  • Member since:
    02-08-2016

I still can't access tanks, days turn into weeks, into months, I have done everything the original poster has said, nothing works, this is a wargaming issue, and game support has sent me in circles, failing to admit or address this problem. 

 






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users