Jump to content


E:00L04 error?


  • Please log in to reply
57 replies to this topic

DeryBRash #41 Posted 21 July 2015 - 09:43 AM

    Corporal

  • Players
  • 7271 battles
  • 52
  • Member since:
    02-12-2014
This is old

Telsek #42 Posted 21 July 2015 - 09:51 AM

    Private

  • Players
  • 5132 battles
  • 4
  • Member since:
    02-24-2014

E:41G00

E:65G00

Worked fine this morning, then *poof*. C'mon, this is my day of before a night shift and it's getting ruined

 

 



leedozer #43 Posted 21 July 2015 - 10:03 AM

    Captain

  • Players
  • 40931 battles
  • 1,767
  • [47R]
  • Member since:
    09-05-2014
Still down error code E:5AG00 E:58G00 I'm starting to think is this game worth the crap that comes with it.

BigBadDad570 #44 Posted 21 July 2015 - 01:21 PM

    Corporal

  • Players
  • 61287 battles
  • 75
  • [SDB]
  • Member since:
    03-18-2014
at login page now it does acknowledge server issues. My guess is the medium madness special crashed the servers

JetSet09 #45 Posted 21 July 2015 - 06:35 PM

    Private

  • Players
  • 1035 battles
  • 1
  • Member since:
    08-23-2014
Sad very sad WG, I just bought gold to use the 3day premium....I expect a reimbursement or an extension of my premium because this is pathetic....get your problems straight, people pay to play this game and you can't keep up with the demands. I'm seriously considering quitting the game entirely because of the yack servers you guys got....smh

MaxChaos24 #46 Posted 21 July 2015 - 06:47 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 13184 battles
  • 20,833
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostJetSet09, on 21 July 2015 - 01:35 PM, said:

Sad very sad WG, I just bought gold to use the 3day premium....I expect a reimbursement or an extension of my premium because this is pathetic....get your problems straight, people pay to play this game and you can't keep up with the demands. I'm seriously considering quitting the game entirely because of the yack servers you guys got....smh

 

Compensation of 1 day's premium time was already given. The servers are back online, but if you are still experiencing issues, post in this thread:

http://forum-console...20#entry1878948



spitfire mk12 #47 Posted 15 December 2015 - 09:20 AM

    Private

  • Players
  • 22536 battles
  • 1
  • Member since:
    06-01-2014

QUE PASA HOY CON LOS SERVIDORES , NO ME FUNCIONAN NINGUNO DE  TODOS LOS QUE HAY , ESTOY ASTA LOS COJO........ NO PIENSO RENOVAR GOLD ,

 



GhostTracker212 #48 Posted 15 December 2015 - 09:37 AM

    Captain

  • Players
  • 20466 battles
  • 1,593
  • [508PR]
  • Member since:
    02-12-2014

View Postspitfire mk12, on 15 December 2015 - 09:20 AM, said:

QUE PASA HOY CON LOS SERVIDORES , NO ME FUNCIONAN NINGUNO DE  TODOS LOS QUE HAY , ESTOY ASTA LOS COJO........ NO PIENSO RENOVAR GOLD ,

 

¿Por qué estás en el foro de habla Inglés?

The worth of the tank is directly proportionate to the skill of it's Commander.


Signature by METALHELLIONx84
Positive or even in everything I've ever played!!
Tanks in my garage: 
-The list is now too long to list every single tank out. I have one hundred and seventy-seven tanks now with ninety-five premium ones. Ranging from tier one to tier nine. Full details are now in my profile


-MoEs: T-34 (3) MT-25 (2) 59-16 (2) T-34-85 (2) Type T-34 (1) Type 58 (1) T-34-88 (1) VK 30.01 (P) (1) Churchill VII (1) T21 (1) M24 Chaffee (1) VK 16.02 Leopard (1) VK 28 01 (1) AMX 12 t (1) AMX AC 46 (1) Stuer Emil (1) WZ-131 (1) IS (1) AMX M4 45 (1) IS-2 (1) VK 30.02 (D) (1) T25 AT (1) Tiger (P) (1) T-43 (1) T20 (1) T29 (1) M41 Walker Bulldog (1) T25/2 (1) T-34-1 (1) Challenger (1) T-34/100 (1) Black Prince (1) T71 (1) Type 59 (1)


STEEL PENNY43 #49 Posted 04 January 2016 - 08:12 AM

    Private

  • Players
  • 37630 battles
  • 2
  • Member since:
    02-25-2014
Keep getting booted out of WOT and WASTING Premium time. This has been going on for the last 5 days and tried everything to fix this issue.

Sovietdeath #50 Posted 04 January 2016 - 08:23 AM

    Major

  • WoTC Online Contributor
  • 15347 battles
  • 20,363
  • Member since:
    08-10-2013

View PostSTEEL PENNY43, on 04 January 2016 - 03:12 AM, said:

Keep getting booted out of WOT and WASTING Premium time. This has been going on for the last 5 days and tried everything to fix this issue.

That's because at this time everyday is when the login server goes down for a reset how about sign in before or after this time period (12:00 AM-1:00 AM)



Stedyone01 #51 Posted 04 January 2016 - 03:16 PM

    Sergeant

  • Players
  • 24184 battles
  • 165
  • Member since:
    02-12-2014

View PostMaxChaos24, on 21 July 2015 - 06:47 PM, said:

 

Compensation of 1 day's premium time was already given. The servers are back online, but if you are still experiencing issues, post in this thread:

http://forum-console...20#entry1878948

 

The link is dead! I have opened a support ticket as I have not been reimbursed the one day of premium time as stated in this forum.

 


MaxChaos24 #52 Posted 04 January 2016 - 03:25 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 13184 battles
  • 20,833
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostStedyone01, on 04 January 2016 - 09:16 AM, said:

 

The link is dead! I have opened a support ticket as I have not been reimbursed the one day of premium time as stated in this forum.

 

That was in July of last year for that specific occurrence. 

Stedyone01 #53 Posted 04 January 2016 - 07:07 PM

    Sergeant

  • Players
  • 24184 battles
  • 165
  • Member since:
    02-12-2014

View PostMaxChaos24, on 04 January 2016 - 03:25 PM, said:

 

That was in July of last year for that specific occurrence. 

 

Oh! I'm sorry. Any confirmation of the same issues this last New Year's Weekend? It certainly felt like a similar issue!

 


MaxChaos24 #54 Posted 04 January 2016 - 07:54 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 13184 battles
  • 20,833
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostStedyone01, on 04 January 2016 - 01:07 PM, said:

 

Oh! I'm sorry. Any confirmation of the same issues this last New Year's Weekend? It certainly felt like a similar issue!

 

There weren't any issues that we are aware of. The servers were up and running the whole time. What issue were you experiencing? 

Stedyone01 #55 Posted 05 January 2016 - 03:37 PM

    Sergeant

  • Players
  • 24184 battles
  • 165
  • Member since:
    02-12-2014

View PostMaxChaos24, on 04 January 2016 - 07:54 PM, said:

 

There weren't any issues that we are aware of. The servers were up and running the whole time. What issue were you experiencing? 

 

I was experiencing sudden disconnections from both WG servers and Live servers that caused me to jump right back out to the load screen and sign-off of Live! The packet loss that was occurring was almost as bad as the server attacks from 2014! It was barely playable in both tanking and spectating. C'mon, Man it's posted all over the forums! Your asking me as if you think there's nothing wrong!! I have an unanswered support ticket in as well from the 29th of December!

 


MaxChaos24 #56 Posted 05 January 2016 - 03:47 PM

    Gameplay Expert

  • Administrator
  • 13184 battles
  • 20,833
  • [WGW]
  • Member since:
    09-15-2013

View PostStedyone01, on 05 January 2016 - 09:37 AM, said:

 

I was experiencing sudden disconnections from both WG servers and Live servers that caused me to jump right back out to the load screen and sign-off of Live! The packet loss that was occurring was almost as bad as the server attacks from 2014! It was barely playable in both tanking and spectating. C'mon, Man it's posted all over the forums! Your asking me as if you think there's nothing wrong!! I have an unanswered support ticket in as well from the 29th of December!

 

If you were experiencing connection issues, please contact Support (which it sounds like you did) and they can help troubleshoot your connection. If you are on an XB1, you should try doing a power cycle by holding down the power button on the console for 10 seconds, unplug the power supply from the back of the console for 30 seconds, then plug it all back in. 

For your support ticket, we did receive a higher volume of tickets during the holidays so it may take a bit longer then normal but usually should receive a response soon. Thanks for your patience. :honoring:



elperfido #57 Posted 28 January 2017 - 07:44 PM

    Private

  • Players
  • 2912 battles
  • 1
  • Member since:
    02-14-2014
Someone has problems with the servers? I have not been able to play for 4 days. I have the errors 58g22 and 59g22... Already send a ticket to WG but nothing yet..

KY PRO 2008 #58 Posted 26 August 2018 - 08:36 PM

    First lieutenant

  • Beta Tester
  • 43808 battles
  • 521
  • Member since:
    07-11-2013
this error 00L04 keeps popping up.     i know its not connection cause i played this morning np




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users