Jump to content


Servers down?


  • Please log in to reply
29 replies to this topic

xK1LLER ELITEx #21 Posted 21 July 2015 - 03:34 PM

    Corporal

  • Players
  • 4393 battles
  • 12
  • Member since:
    02-13-2014
Tried all servers still with no luck ...:confused:

LadyObscura WGA #22 Posted 21 July 2015 - 03:48 PM

    Live Ops Producer

  • Developers
  • 1546 battles
  • 6,278
  • Member since:
    06-05-2013
If you're still getting an error message, please re-start your console and try again :)

DEADLY DONK 68 #23 Posted 21 July 2015 - 03:52 PM

    Corporal

  • Players
  • 23247 battles
  • 75
  • Member since:
    02-26-2014
Its 16.51in the uk and still get server busy not good

xK1LLER ELITEx #24 Posted 21 July 2015 - 03:54 PM

    Corporal

  • Players
  • 4393 battles
  • 12
  • Member since:
    02-13-2014

Still no luck,You are disconnected from the server.

(E:42G00)



LadyObscura WGA #25 Posted 21 July 2015 - 03:57 PM

    Live Ops Producer

  • Developers
  • 1546 battles
  • 6,278
  • Member since:
    06-05-2013

View PostxK1LLER ELITEx, on 21 July 2015 - 09:54 AM, said:

Still no luck,You are disconnected from the server.

(E:42G00)

 

Thanks, passing it along!  We created a thread to keep track of all of this: http://forum-console.worldoftanks.com/index.php?/topic/96715-error-message-g00-support-thread/

LadyObscura WGA #26 Posted 21 July 2015 - 04:12 PM

    Live Ops Producer

  • Developers
  • 1546 battles
  • 6,278
  • Member since:
    06-05-2013

View PostxK1LLER ELITEx, on 21 July 2015 - 09:54 AM, said:

Still no luck,You are disconnected from the server.

(E:42G00)

 

If you could please post the following info in the thread that I linked, that would be helpful:

 

Server tried (please make sure that your server selection is set to "Auto" ) - time at which you tried to connect.

 

Thank you! :)



xK1LLER ELITEx #27 Posted 21 July 2015 - 04:29 PM

    Corporal

  • Players
  • 4393 battles
  • 12
  • Member since:
    02-13-2014
All working now thank you very much...:playing:

Yxskax #28 Posted 21 July 2015 - 05:28 PM

    Private

  • Players
  • 49286 battles
  • 6
  • Member since:
    04-02-2014
Thank's...It's all good now.

VehicularTech11 #29 Posted 17 July 2018 - 02:51 AM

    Private

  • Players
  • 36 battles
  • 4
  • Member since:
    02-25-2018
How do we get compensated for the Premium time we lost due to the servers being down. Support gave me a link to this thread for the info on it but there's nothing really here about it.

VehicularTech11 #30 Posted 20 July 2018 - 01:33 AM

    Private

  • Players
  • 36 battles
  • 4
  • Member since:
    02-25-2018

Is anyone else having trouble getting WOT support to credit you for premium time lost due to their server problems? I was unable to play for 7 days and they told me they'll only credit me for 2 because that's all the time the server was down. It was down, or at least unreliable many more days than that.

WOT support has always been very, very poor. They don't read the messages and screw around answering questions you don't ask instead of helping you.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users